yamahama 159 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia (edytowane) Nick:yamahama za co dostałeś blokadę:pewnie za kłótnie Zostałeś zablokowany w tym pokoju (Zluzuj trochę ok) Zostanie odblokowany za 02/07/23 08:15 PM coś od siebie:zgadzam sie z ta blokada jak najbardziej ale drogi blaze ( podejrzewam ze to ty ) , skoro ja dostalem ta blokade to dlaczego szanowne ze tak powiem Panie haha olka i onna nie dostaly jak tak samo mnie wyzywaly , jechalismy na siebie rowno a tutaj nagle ja dostaje tylko blokade , no coz niektorzy moga powiedziec ze faworyzacja ale coz niech kazdy sobie sam odpowie na to pytanie :). Okej ja przepraszam za swoje zachowanie . Prosze o odbanowanie :)Ps. chce wiedzieć kto mnie zbanował mam do tego prawo Edytowane 8 Stycznia przez yamahama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaze 674 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahama 159 Opublikowano 8 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia ok czyli co ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll 884 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Widziałem tą sytuację i trochę to dziwne ze yamahama dostał tylko blokadę a one nie trochę wali faworyzacja 1 Życie jest nudne ♤♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahama 159 Opublikowano 8 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Dlatego mam nadzieję że te dwie osobniczki również dostaną bana , chociaż znając zasady tutaj panujące to i tak nie dostaną chociaż by nie wiadomo co robiły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olka 590 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia DOSTALAM XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel RIDE! 1 756 Opublikowano 8 Stycznia Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Ban został skrócony do 3h ze wzgledu, ze to pierwszy ban. @ Olka i @ O N N A dostają po 3 h od teraz, Tobie została godzina. @ blaze - next time czytaj calosc i podejmuj kroki obiektywne, nie mozna z 3 oprawców karać jednego. Mam nadzieje, ze sprawa rozwiązana satysfakcjonująco dla obu stron. Pozdrawiam kochający RIDE! 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel RIDE! 1 756 Opublikowano 8 Stycznia Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi