Oras 1 800 Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Witajcie! Z racji tego, że przypadkowo pomyliły mi się osoby do PSIO - wczoraj odpowiadać miał @ Benedykt XIV Jan Paweł II dlatego dzisiaj BONUS i wlatuje drugie PSIO. Odpowiada dzisiaj: @ Benedykt XIV Jan Paweł II Kogo poznałeś/łaś pierwszego na sieci? @ 𝕄𝕚𝕤𝕥𝕣𝕫 𝕐𝕠𝕕𝕒 @ kajusia @ RIDE! Wymień 3 osoby, które zabrał/abyś ze sobą w daleką podróż? @ Oro Koroner @ Ursula von der Leyen @ kajusia Najbardziej denerwująca osoba to? @ Superfk Największy pajac na forum? @ zielony Oczywiście w pozytywnym znaczeniu. Miss i mister forum? @ Ursula von der Leyen i @ RIDE! Kto jest najbardziej konfliktową osobą na forum? @ zielony Nie szczekaj tyle. Kto jest największą „gwiazdą” na forum? @ Olka Kto według Ciebie jest lovelasem na sieci i dlaczego? @ zielony Niezły bajerant z ciebie. Kto według Ciebie jest najbardziej niedocenioną osobą na forum? @ PETUWERTOMARKA Kto według Ciebie jest najbardziej znaną osobą na forum? @ Troll Kto według Ciebie jest najbardziej zaangażowaną osobą na forum? @ Maniek Masz możliwość zabrania jednej osoby na wakacje, kto był to był. Gdzie byś tą zabrał/a? @ Oro Koroner Lecimy do Watykanu na pielgrzymkę. Masz możliwość awansować kogoś na wyższe stanowisko, kto by to był, na jakie, dlaczego? @ Maniek Na @ HeadAdmin, po prostu człowiek renesansu. Jakiego serwera brakuje Ci na tej sieci najbardziej? Go:Mod Najlepszy komunikator na sieci? Discord bo jestem w zarządzie. Najlepszy serwer na sieci? DD2 tego Rajda. Czy jest ktoś na Twojej czarnej liście? - Jak oceniasz pracę administracji forum? Czy według Ciebie wypełniają dobrze swoje obowiązki? Można tu się przyczepić do pracy niektórych, ale to nie moi ludzie, to @ RIDE! ich prześwięci. Kogo ... Wysłałbyś/wysłałabyś do Voice of Poland? @ Eziekk Głos niczym Whitney Houston. Zaprosiłbyś/zaprosiłabyś do programu Kuba Wojewódzki? @ yamahama Nadasz się tam. Wysłałbyś/wysłałabyś do Azjaexpress? @ Tytan2131 Wysłałbyś/wysłałabyś do Hell's Kitchen? @ Olka Będziesz niczym Magda Gessler. Wysłałbyś/wysłałabyś do pracy w Żabce? @ CwaniaK Zrobi mi hot doga za darmo. Namówiłbyś/namówiłabyś na ślub? Jestem papieżem. Z kim ... Poleciałbyś /poleciałabyś balonem? @ Kucharek Lubisz ekstremalne sporty? Otworzyłbyś/otworzyłabyś budkę z kebabem? @ Ursula von der Leyen Pójdziemy na kebaba z tym twoim Igim. Nagrałbyś/nagrałabyś płytę? @ Eziekk Nagrasz mi płytę z pieśniami. Remontowałbyś/remontowała mieszkanie? @ PETUWERTOMARKA Kiedy? Wybrałbyś/wybrałabyś się na kabareton? @ POLKES Okradłbyś/okradłabyś lombard? @ CwaniaK Kradniesz co popadnie mefedroniarzu. Następną osobę do PSIO nominuję @ patryczekogf 1 1 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharek 241 Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia bardzo lubię ekstremalne sporty! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Tuchel 826 Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia @ Benedykt XIV Jan Paweł II Pijemy baraninę z ostrym sosem, mniam mniam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan2131 1 803 Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Dziękuję za nominacje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1337 CwaniaK 1 259 Opublikowano 6 Stycznia 1337 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Godzinę temu, Oro Koroner napisał: Najlepszy komunikator na sieci? Discord bo jestem w zarządzie. w zarzondzie* chciałeś napisać chyba. Godzinę temu, Oro Koroner napisał: Wysłałbyś/wysłałabyś do pracy w Żabce? @ CwaniaK Zrobi mi hot doga za darmo. Zrobić to ty możesz siku na siedząco, nie ma hot dogów za darmo, oblałem egzaminy gastronomiczne. Przez Margaret Goha Maju Maj, 6 Stycznia W tym momencie sprawa zostaje zgłoszona do prokuratury.👹 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrOnSoN 489 Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Fajne odpowiedzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 800 Opublikowano 13 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi