Skocz do zawartości

Zablokowane [PRZYWITANY]Cześć?

Pancio Boskiego
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry.

W ostatnim czasie często słyszę pytania od różnych osób typu "Kim Ty w ogóle jesteś że się wpierdalasz?", lub "Ty w ogóle wiesz coś na ten temat lub masz jakieś doświadczenie w tym?

Więc wychodzę naprzeciw tym ludziom i teraz najwyraźniej czas się przedstawić by uniknąć tego typu pytań i zachowań. Otóż na imię mam Michał i obecnie mam 27 lat. Mieszkam w Markach pod Warszawą. Interesuję się finansami, afiliacją, marketingiem, inwestowaniem w przeróżne rzeczy od kryptowalut zaczynając a kończąc na ludziach, podróżami, odkrywaniem tego co nieznane oraz poznawaniem zachowań ludzi na różne sytuację. Przyznaje że lubię czasami sprowokować niektóre zachowania ludzi by wiedzieć jak reagują. Przyznaję również że na codzień jestem dosyć spokojną osobą aczkolwiek impulsywną. Jestem również bardzo leniwą osobą dlatego jak mam coś zrobić to staram się to robić najmniejszym kosztem jakim się tylko da.

Tutaj jest historyjka odnośnie csa więc jak ktoś nie chce się nudzić to niech nie patrzy 🙂 

Spoiler

W Csa grałem od 12 roku życia a od 15 roku życia zacząłem się zajmować serwerami 1.6 różnego typu. Pomagałem na kilku sieciach przy różnych serwerach dlatego też poznałem sporo właścicieli Sieci jak i serwerów. Wtedy również postanowiłem spróbować własnych sił w tym "biznesie" i założyłem własną Sieć wraz z grupą znajomych. Nie wyszło więc zrobiłem sobie przerwę od 1.6. Po pewnym czasie zostałem ściągnięty do pomocy przy serwerze dd2 a konkretnie 2 takich samych. Można powiedzieć że 1 z tych serwerów wyłączyłem a drugi "odkupiłem" swoją pomocą. Jako że jestem leniwą osobą to ściągnąłem sobie do pomocy @Boski Z Polski i niżej jest to co udało nam się razem osiągnąć. 

Spoiler

OWNER:

2017 - TOP 1 SERVER IN POLAND & TOP 2 WORLDWIDE [DD2]
 2017/2018 - TOP 6 SERVER IN POLAND [DD2]
 2017/2018 - TOP 15 SERVER IN POLAND [DD2]
 2017/2018 - TOP 7 SERVER IN POLAND [DD2]
 2017/2018 - TOP 2 SERVER IN POLAND & TOP 38 WORLDWIDE [DD2]
 2017/2018 - TOP 6 SERVER IN POLAND [COD MOD]
 2017/2018 - TOP 15 SERVER IN POLAND [JAILBREAK]
 2017/2018 - TOP 20 SERVER IN POLAND [GO MOD]
 2019 - TOP 2 SERVER IN POLAND & TOP 38 WORLDWIDE [DD2]
 2019 - TOP 6 SERVER IN POLAND [COD MOD]
 2019 - TOP 15 SERVER IN POLAND [JAILBREAK]
 2019 - TOP 20 SERVER IN POLAND [GO MOD]

• Lubie to ! 3
Spoiler

OWNER:

2017 - TOP 1 SERVER IN POLAND & TOP 2 WORLDWIDE [DD2]
 2017/2018 - TOP 6 SERVER IN POLAND [DD2]
 2017/2018 - TOP 15 SERVER IN POLAND [DD2]
 2017/2018 - TOP 7 SERVER IN POLAND [DD2]
 2017/2018 - TOP 2 SERVER IN POLAND & TOP 38 WORLDWIDE [DD2]
 2017/2018 - TOP 6 SERVER IN POLAND [COD MOD]
 2017/2018 - TOP 15 SERVER IN POLAND [JAILBREAK]
 2017/2018 - TOP 20 SERVER IN POLAND [GO MOD]
 2019 - TOP 2 SERVER IN POLAND & TOP 38 WORLDWIDE [DD2]
 2019 - TOP 6 SERVER IN POLAND [COD MOD]
 2019 - TOP 15 SERVER IN POLAND [JAILBREAK]
 2019 - TOP 20 SERVER IN POLAND [GO MOD]

siema pingiel 

wiktorek ''KOKS'' - chęć zabłyśnięcia poprzez wpierdolenie się do każdego w każdą możliwą okazję do spiny, która go nie dotyczy, ale musi pokazać przed innymi, jaki to on odważny w dyskusji, ego to już chłopaczek ma na saturnie jak widać, cwaniak jedynie za klawiaturką, bo tu bezpiecznie, po liściu by zdał sobie sprawę i spadł na ziemię to może by zrozumiał.y Weź się chłopaczku popatrz w lustro i spójrz co wypisujesz tutaj czasem, ale wydaje mi się, że człowieka to już sie nie da zmienić niestety. Nie marnujcie czasu z dawania mu satysfakcji dzięki zwracaniu uwagi. Tak na zakończenie, słyszałem od niektórych, że pokory to ci brak i dziwię się, że właściciel pozwala ci tu nadal przebywać, miłego dzionka wszystkim. Płacz i ''XD'' zawita od tego atencjusza, spodziewajcie się, jeśli to odczyta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie