Eliminator 1 762 Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Dzisiaj odpowiada: @ Ursula von der Leyen Kogo poznałeś/łaś pierwszego na sieci? @ RIDE! znaliśmy się z poprzedniej sieci. Wymień 3 osoby, które zabrał/abyś ze sobą w daleką podróż? @ 𝕄𝕚𝕤𝕥𝕣𝕫 𝕐𝕠𝕕𝕒 @ Superfk @ Papaj Najbardziej denerwująca osoba to? Nie ma tu takich XD Każdy jest piękny na swój sposób. Największy pajac na forum? @ Abrams , oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Miss i mister forum? @ kajusia and @ Ursula von der Leyen hehehe Kto jest najbardziej konfliktową osobą na forum? @ Wahnsinn dla beki, ale jednak Kto jest największą „gwiazdą” na forum? @ Oro Koroner Kto według Ciebie jest lovelasem na sieci i dlaczego? @ zielony XD Kto według Ciebie jest najbardziej niedocenioną osobą na forum? @ kajusia , która wiele sił wkłada w funkcjonowanie redakcji. Kto według Ciebie jest najbardziej znaną osobą na forum? @ Słabiutko. Kto według Ciebie jest najbardziej zaangażowaną osobą na forum? @ Słabiutko. , ona jest wszędzie. Masz możliwość zabrania jednej osoby na wakacje, kto był to był. Gdzie byś tą zabrał/a? @ Superfk do ZSRR Masz możliwość awansować kogoś na wyższe stanowisko, kto by to był, na jakie, dlaczego? @ Abrams na j@ . Gość potrafi nabroić, ale zawsze wywiązuje się ze swoich obowiązków. Jakiego serwera brakuje Ci na tej sieci najbardziej? Deathrun - polatałbym sobie na 1k fps. Najlepszy komunikator na sieci? Diskort. Najlepszy serwer na sieci? Diskort, wsm to jedyny serwer, którego obecnie używam. Czy jest ktoś na Twojej czarnej liście? Nikt, ja staram się żyć ze wszystkimi w zgodzie. Jak oceniasz pracę administracji forum? Czy według Ciebie wypełniają dobrze swoje obowiązki? Pozytywnie, nie ma się do czego przyczepić. Kogo ... Wysłałbyś/wysłałabyś do Voice of Poland? @ Eziekk Zaprosiłbyś/zaprosiłabyś do programu Kuba Wojewódzki? @ zielony Wysłałbyś/wysłałabyś do Azjaexpress? @ GENERAL ALADEEN Wysłałbyś/wysłałabyś do Hell's Kitchen? @ SzefPanda Wysłałbyś/wysłałabyś do pracy w Żabce? @ AssassineQxd Namówiłbyś/namówiłabyś na ślub? Nikogo z forum, tylko mój Igoreczek Z kim ... Poleciałbyś /poleciałabyś balonem? @ Benedykt XIV Jan Paweł II , bo mógłby z góry udzielić błogosławieństwa całemu światu. Otworzyłbyś/otworzyłabyś budkę z kebabem? @ Wróbel , w końcu kebab to jedzenie Bogów. Nagrałbyś/nagrałabyś płytę? Z @ Wahnsinn em, powyzywalibyśmy sobie rodziców do jakiegoś bitu XDDD Remontowałbyś/remontowała mieszkanie? @ opur ROLKA PDW XD Majster Wybrałbyś/wybrałabyś się na kabareton? @ Troll Okradłbyś/okradłabyś lombard? @ Benedykt XIV Jan Paweł II Następną osobę do PSIO nominuje @ Abrams 4 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan2131 1 643 Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Ciekawe 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Typerów Mistrz Yoda 1 094 Opublikowano 5 Stycznia Opiekun Typerów Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Teraz, Oro Koroner napisał: Wymień 3 osoby, które zabrał/abyś ze sobą w daleką podróż? @ 𝕄𝕚𝕤𝕥𝕣𝕫 𝕐𝕠𝕕𝕒 @ Superfk @ Papaj Aha? Zajebiste towarzystwo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świety Mikołaj SK Wahnsinn 326 Opublikowano 5 Stycznia Świety Mikołaj Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2 minuty temu, Oro Koroner napisał: Nagrałbyś/nagrałabyś płytę? Z @ Wahnsinn em, powyzywalibyśmy sobie rodziców do jakiegoś bitu XDDD Nie jestem taki, nie wyzywam rodziców. Nie wiem dlaczego stawiasz mnie w złym świetle. Myślałem, że jesteśmy kolegami. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abrams 22 Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Nie no bita jesteś za tą nominacje 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliminator 1 762 Opublikowano 13 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi