Kaci 44 Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Nick[z serwera]: Kaci STEAM ID: STEAM_0:1:556005692 Wiek: rocznikowo 26 Znajomość AMXX [1-10]: 6-7 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Kaci/51.83.214.206:27015/ Dlaczego Ty: Chcę pomóc reszcie adminów w pilnowaniu serwera DD2. Na pewno przyda się kolejna para rąk. Czy miałeś już kiedyś admina na DD2?: Tak, na kilku sieciach. Jak dobrze umiesz rozpoznawać Cheaterów?: Myślę, że bardzo dobrze, ponieważ pełniłem kiedyś funkcje UB. Co wniesiesz na Serwer jako Administrator DD2?: Miłą atmosferę, kulturę i porządek :) Kontakt: STEAM, TS, DISCORD, FB 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mister ZIMY 2022 Munio 255 Opublikowano 4 Stycznia Mister ZIMY 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia +Wiek +steam +Znam go i wiem ze ogarnia sytuacje +amx +swój człowiek :o JESTEM NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FROGX_4785 100 Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Jestem na tak + wiek + aktywność + miły chłopak + doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop GET_right 136 Opublikowano 5 Stycznia Urlop Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia No to oczywiste, że na tak. +wiek, +kultura, +ogarnia chłop, +aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WILLY WONKA 477 Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Duże TAK + Odpowiednia osoba na to stanowisko + Nie konfliktowy + Rozpoznawalność na forum, jak i serverze SYR 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piję Jacka na ławce 86 Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Na tak +Amx +Wiek +Kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrOnSoN 489 Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Ja jestem i na TAK jak i za NIE +AMX +WIEK +Kultura, 0 skarg na ciebie, zgłaszasz jak trzeba +/- GT, jakoś za bardzo nie powala Adminów jak narazie jest trochę dużo wg mnie ale co tam tylko moje zdanie, niech się wypowiedzą wszyscy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak[t] 51 Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Jestem na NIE, + Amx, + Wiek, - Minus jest taki, że ja zbyt często jakoś na serwerze cię nie widuję i jakoś nie za bardzo z samego serwera cię kojarzę - Oraz jak dla mnie adminów jest wystarczająco na serwerze i ja osobiście nie przyjmował bym nikogo, a zrobił to dopiero jak będzie taka potrzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wołowinka^^ 513 Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Jestem na Nie! - mało cię kojarzę -/+ amx napisz prawde bo będą testy - na tą chwile jest dosyć adminów, napisz za 2 tygodnie u nas admini szybko wylatują za złe zachowanie lub GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin Słabiutko. 1 020 Opublikowano 5 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Zapraszam na test na TS3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin Słabiutko. 1 020 Opublikowano 5 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi