FROGX_4785 100 Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia (edytowane) Nick[z serwera]: FROGX_4785 (nie gram w csa) STEAM ID: STEAM_0:1:627497389 Wiek: 18 Znajomość AMXX [1-10]: aktualnie 5, ale myślę, że z czasem się to zmieni Link do GT: https://www.gametracker.com/player/FROGX_4785 (nie gram w csa)/51.83.214.206:27015/, aktywność się jeszcze sporo poprawi Dlaczego Ty: Może nie do końca potrafię wykonywać tej roli, bo to dopiero moje początki, ale każdy kiedyś zaczynał. A ja jak już coś zacznę robić to staram się to robić na maxa. Wygląd forum, miła atmosfera oraz super administracja to jest to czego zawsze szukałam, więc będę na randze tak długo jak tylko będę mogła, o ile mnie nie zdegradujecie haha. Mam dosyć sporo wolnego czasu, więc jestem aktywna o różnych porach dnia i nocy, kiedy nie zawsze są administratorzy. Chciałabym się przyczyniać do rozwoju serwera jak i sieci. Sądzę, że większość osób zdążyła mnie poznać, albo zna mnie z wcześniejszych serwerów. Jestem też często na teamspeaku, więc kontakt jest ze mną cały czas. Myślę, że każda para rąk się przyda, bo adminów nigdy nie za dużo. Jak narazie nie było tutaj na mnie żadnych skarg ani uwag, gracze mnie lubią i chyba nikt nie jest źle do mnie nastawiony. Jak już dostnę admina oczywiście ograniczę miałczenie i bardziej zachowam powagę. Mam nadzieję, że zostanę odebrana pozytywnie i dacie mi chociaż szansę na okres próbny. Czy miałeś już kiedyś admina na DD2?: Oczywiście, że miałam, aczkolwiek tylko dwa razy. Jak dobrze umiesz rozpoznawać Cheaterów?: Wydaje mi się, że w miarę, najpierw staram się dokładnie sprawdzić, a jak nie mam pewności to robię ss'y lub wargoda. Myślę, że jak nie będę mogła sobie na początku z czymś poradzić, to ktoś mi zawsze pomoże, bo mamy tutaj dużo miłej administracji. Co wniesiesz na Serwer jako Administrator DD2?: Wniosę na pewno miłą atmosferę, porządek na serwerze, chociaż w sumie jest go i tak pod dostatkiem. Kontakt: Steam/Messenger/TeamSpeak/Discord/Forum < 3 Edytowane 4 Stycznia przez FROGX_4785 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitmanek. 169 Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Myślę, że można dać okres próbny. +wiek +aktywność jako taka jest. +/- doswiadczenie ale wszystkiego idzie sie nauczyc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaci 44 Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia + wiek +aktywność + miła osóbka +/- AMX, ale wszystkiego idzie się nauczyć Tak :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munio 329 Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia (edytowane) +Aktywnośc +wiek +/- amx ale z tego co mówi szybko się uczy +ma talent (miałczy jak kot) mimo ze ostatnie mi czasy jesteś dla mnie nie miła to dałbym ci szanse. Jestem na TAK Edytowane 5 Stycznia przez Munio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GET_right 151 Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia +Aktywna, +W miarę kulturalna, +Wiek, +/- Doświadczenie, ale człowiek uczy się całe życie 🤣 Stanowczo na Tak 😅 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrOnSoN 489 Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Dawać mi ją tu (Miauczenia ograniczać nie musisz ) + Wiek + GT + Kulturalna, zabawna, zgłasza na u@, zero skarg na na nią :) Co do doświadczenia każdy kiedyś zaczynał i z czasem się uczył, myślę, że znajdą się chętne osoby co ciebie też podszkolą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak[t] 254 Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia (edytowane) + Wiek, + GT - AMX - Ja ogólnie nie wiem czemu ale widuje cię na serwerze mało jakoś nie rzucasz się w oczy grając po czym stwierdzam iż za często nie grasz, - Dalej jestem zdania jak i w innych podaniach, że nie są potrzebni admini na serwerze, moim zdaniem jest nas na tyle, że dajemy radę. Jestem na NIE. Pozdrawiam, @Edit: wypowiedz we własnym podaniu ( regulamin ) Edytowane 5 Stycznia przez Cwaniak[t] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olka 1 050 Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia +Wiek -AMX -Aktywnosc na serwerze, też ostatnio zaczęłam wpadać na nowo na serwer ale ani razu cię nie zauważyłam Moim zdaniem tak jak @ Cwaniak[t] jest dużo adminów już na dd2 i chyba nie potrzebni są nowi ale to już decyzja Anki i hubsona czy cię przyjmą Jestem na NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orvvzmxx 422 Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia (edytowane) +wiek +kultura -AMX -Aktywnosc,jestes chyba tak samo aktywna na serwerze jak i na tsie, czyli niby jestes, ale ciebie nie ma bo siedząc 10h na wyciszonym to nie wiem czego sie spodziewać XD Adminow tez jest az zaś Jestem na NIE Edytowane 5 Stycznia przez Orvvzmxx 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FROGX_4785 100 Opublikowano 5 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia (edytowane) Edytowane 5 Stycznia przez FROGX_4785 Przez CwaniaK, 5 Stycznia Nie wypowiadamy się w swoim podaniu. +1 ostrzeżenie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łaciiata 516 Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Jestem na nie - amx -regulamin (wypowiadanie się w podaniu) - nie znam cię praktycznie - GT Musisz jeszcze chwilkę pograć dać się poznać, troszkę za szybko na podanie. napisz za 2 tygodnie.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalyFiFi 159 Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Jestem na TAK + Niedawno znowu wróciłem i Cię często widzę +/- AMX ale taki problem to nie problem + wiek + dobra żaba z niej xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Przyjmuję na okres próbny. Test zdany. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi