Munio 329 Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Nick[z serwera]: Maly Munio STEAM ID: STEAM_0:0:536998884 Wiek:19 Znajomość AMXX [1-10]:6/7 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Maly Muniek/51.83.214.206:27015/ https://www.gametracker.com/player/Sniezek/51.83.214.206:27015/ Dlaczego Ty: mam chęci,jestem aktywny,spora część osób mnie kojarzy/zna z serwera więc dlaczego by nie spróbować. Czy miałeś już kiedyś admina na DD2?: Tak posiadałem na kilku innych sieciach. Jak dobrze umiesz rozpoznawać Cheaterów?: myślę ze bardzo dobrze, na poprzedniej sieci posiadałem UB więc z tym problemu nie powiniennem mieć. Co wniesiesz na Serwer jako Administrator DD2?: Spokój,atmosferke i porządek przede wszystkim ;o Kontakt: Steam/Fb/forum 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrOnSoN 489 Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Wiek + GT duży+ AMXX + W przeciągu tygodnia nie widziałem na gracza skarg, zgłasza na u@, myślę że można dać okres próbny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 972 Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia + Wiek + Steam + Coś tam strzela + Kultura okej + GT git - Nie wiem, czemu wcześniej rezygnowałeś Miał już tutaj admina. Jestem na Tak 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SprejzU 25 Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia +steam +wiek +doświadczenie ma spore Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piję Jacka na ławce 87 Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia +steam +Wiek +Doświadczenie +Kulturka +Zgłasza na u@ +Aktywny na co wskazuje GT Na duże TAK 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczelarz 18 Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia +steam +wiek +aktywny +troche glupi ale w byciu adminem ma doswiadczenie Jestem Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GET_right 151 Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia +duża aktywność, +wiek, +kulturka na swoim miejscu, +doświadczony. Oczywiście, że na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitmanek. 169 Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia big TAK doswiadczenie wiek aktywnosc zglasza aktywnie na u@ bierta poki cieple Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaci 44 Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia + doświadczenie + wiek + aktywność + kulturalny kumpel + współpracowaliśmy kiedyś jako UB także gość zna się na rzeczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FROGX_4785 100 Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia + aktywność + wiek + doświadczenie + miał już tu admina Mimo że ostatnie czasy jesteś dla mnie nie miły to dałabym Ci szanse. Jestem na tak 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak[t] 254 Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia + Wiek + GT (ładne) + Doświadczenie + Aktywność (zgłoszenia u@) Jednak dalej jestem zdania iż adminów jest wystarczająco i nie trzeba ich więcej. ( to jest tylko moja zdanie ) Jestem na NIE, Pozdrawiam cieplutko, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łaciiata 516 Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Jestem na Tak! + amx + duża aktywność + regulamin Dobry admin z niego będzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Zapraszam na test na TS3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi