Oras 1 989 Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 (edytowane) Nick: Oro Koroner Propozycja: Proponuję zaliczyć ciemnie do respa. Czego dotyczy propozycja: Gracze z TT potrafią siedzieć tam nawet do 0:40, co wiąże się z brakiem wykonywania celów mapy, co za tym idzie w parze brak kultury u innych, bo delikwent rozstawił sobie namiot. Poprawi to dynamikę rozgrywki no i przede wszystkim zmniejszy ilość wulgarnych słów do owych graczy. Ewentualne wskazówki do Propozycji: Proponuję dodać do regulaminu, że ciemnia podlega pod resp i przy okazji ustawić czas, w którym np po 1:15 zaczyna slapować delikwenta. Były prowadzone takie rozmówki na serwerze i większa część osób była za przyjęciem takiego rozwiązania Edytowane 4 Stycznia 2023 przez Oro Koroner 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ona mowi lubie 96 Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Moze pol mapy daj pod resp? Nie dość że nie da się przejść przez respa po czasie np po pakę bo ktoś zostawił to jeszcze jakieś chore czasówki dajecie aby wychodzić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaSmerfik 1 374 Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Jeśli siedzi w ciemno to równie dobrze możesz zbanować go za brak celi. Wydaje mi się, że resp to resp, ciemnia to ciemnia. Ale poczekam na wypowiedź innych. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munio 341 Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Jak dla mnie zbędne, zawsze mozna zbanowac za cele :/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrOnSoN 488 Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Według mnie można dodać tą ciemnie pod resp bo jest czasami to denerwujące jak 15 ludzi siedzi na "A" a ta jedna czeka żeby kogoś zabić w ciemni Tak jak Oro napisał, że po 1:15 zaczyna slapować delikwenta też jestem za :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ᴾᵒŻᵉˡᵏᵃᶜʰ 52 Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Nie widzę problemu by dodać ciemnie do respa gdyż ciemnia tt to jest nadal resp tt. Gracze kampią tam i tak czy siak więc banować odrazu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitmanek. 181 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Dla mnie zbędne, tak jak wyżej piszą, można po prostu banować za cele mapy, lub slay'ować :DD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaSmerfik 1 374 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 22 minuty temu, BoxdeL napisał: Banować przed upływem czasu rundy?? Noice Z tego co pamiętam jeśli chodzi o ciemniej TT jest dodana do blokady respa Niby jest dodany, ale wspominałam Ci, że coś nie pyka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaSmerfik 1 374 Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Gdyby Ci działało prawidłowo, to raczej tej propki by nie było 😅 Ale dobra. Skoro BoxdeL twierdzi że wszystko gra, więc gra. Bije również w ciemno, załatwione :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaSmerfik 1 374 Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi