wallet 1 Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Zbanowany Nick : sexx Powod : ' : ) ' Twoj SteamID : ' VALVE_2 : 0 : 705563685 ' Twoje IP : ' 82.177.70.62 ' Data zdarzenia: nie znajduje w bansie, ale 2 dni temu grałem na serwie i bylo git Link do bana: nie moge znalez w bansie Opis sytuacji: nie moje ip i nie mój sid, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitmanek. 145 Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia (edytowane) @ wallet Grasz na steamie? Możliwe, że IP sie pokryło, spróbuj zresetować router, podaj rowniez swoj sid. @ wallet zresetuj router, pokryło Ci się IP. Powinno pomóc Edytowane 4 Stycznia przez sitmanek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wallet 1 Opublikowano 4 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia no na steamie ID Steam: 76561198362851330 Przez Eliminator, 5 Stycznia I jak, temat rozwiązany? Przy okazji dostosuj się do wzoru, podaj swój SID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wallet 1 Opublikowano 5 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 22 godziny temu, wallet napisał: no na steamie ID Steam: 76561198362851330 to mój sid, nie rozwiązany problem, banicja dalej wisi Przez Eliminator, 5 Stycznia Wejdz na jakiś serwer i wpisz w konsoli status i podaj swoj sid. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliminator 1 762 Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Brak zainteresowania tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliminator 1 762 Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi