InnyInaczej1 6 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Nick: Inny'Inaczej Wiek: 21 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx [1-10]: 7 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Inny'Inaczej/145.239.16.114:27015/ Link do steam (z grą cs 1.6): https://steamcommunity.com/id/wojtexo/ Sprawny mikrofon [Tak/Nie]: Tak Składka [Tak/Nie]: Nie Dlaczego Ty?: Gram duzo na serwerze ogarniam bycie adminem nie ma zbyt wielu adminow na serwerze gdy sa potrzebni a GT caly czas nabijam :D Kontakt: steam/forum Zapoznałeś się dokładnie z wymaganiami, regulaminem administratora serwera i spełniasz je w 100%? [Tak/Nie]: Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niemiecc_ 22 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia jak najbardziej na tak +aktywność +steam +jedyny poważniejszy opór na serwerze +wiek -/+ może w końcu przestanie dostawać co drugi dzień ss'y 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korbol95 63 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Składka jest potrzebna w celu utrzymania serwera. Poczekam na wypowiedzi innych 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N12 153 Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Ciastek masz moje tak + Wiek + steam - skladka, no misiu tak to nie bedzie + spoko morda, gdy wbije każdy spłakany Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRAD_DWORNIOK 30 Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Jestem na TAK + Steam +Wiek + Aktywny w rożnych godzinach + Pisze na u@ + Oporowiec Co do składki to nie wiem... Kubuś is good :) 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntyCheat CS 1.6 kroks. 63 Opublikowano 4 Stycznia AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia (edytowane) Nie wiem za bardzo jak zacząć.. Ogólnie nie mam nic do Ciebie poza jedną rzeczą a mianowicie twoja gra. Dostałeś wczoraj ss'y,wstawiłeś je - są czyste,no tutaj nie mogę nic więcej zrobić ale do sedna, kilka godzin temu obserwowałem twoją grę i całkowicie szczerze to coś mi w tej twojej grze nie gra no. Żeby nie było potem nieporozumień , to są moje odczucia a nie jakieś tam widzimisie i podkreślam ,że mogę sie mylić ,jesteśmy tylko ludźmi no i druga rzecz to nie mam żadnych dowodów w postaci demka czy cos no chyba ze jest HLTV bo szczerze to nie pamietam(sprawdzę to i jeżeli będzie to odszukam akcje do ,których bym się doczepił i przesłałbym je do naszego AntyCheat aby je sprawdził. A co do podania to podpisuję się pod wypowiedzią @ niemiecc_ Tyle z mojej strony,pozdrawiam całą społeczność dd2#2. Edytowane 4 Stycznia przez kroks. dsad 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorotka lat 6 21 Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Niestety ale na NIE. Więcej chyba wyjaśniać nie trzeba 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Monster 302 Opublikowano 5 Stycznia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia podanie odrzucone z powodu używania cheatow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Monster 302 Opublikowano 5 Stycznia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi