Słabiutko. 1 372 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) Witam w kolejnym wydaniu Kim jestem! Jeden komentarz to twoja odpowiedź! Opis: Mam 19 lat. Interesuje się motoryzacją, programowanie , cheatowanie na ruskich serwach. Mam 180 cm wzrostu, ciemne włosy i zabójczy wzrok. Uwielbiam pić WHISKY! Posiadam rangę od 16 Listopada. Kim jestem? Nagrody: 1 odp. +40 PT 2 odp. +30 PT 3 odp. +20 PT 4 odp. +10 PT kolejne odpowiedzi - po punkcie reputacji. Zabawa trwa do podania poprawnej odpowiedzi przez pierwsze 4 osoby! Edytowane 2 Stycznia przez Słabiutko. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitmanek. 169 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) @ piję Jacka na ławce Edytowane 2 Stycznia przez sitmanek. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walczi 33 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Pije jacka na ławce 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrOnSoN 489 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia @ piję Jacka na ławce hehe 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P Margaret Goha Maju Maj 1 295 Opublikowano 2 Stycznia V.I.P Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Cwaniak xd? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munio 329 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia @ archonek 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 800 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia @ piję Jacka na ławce O niego chodzi? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FROGX_4785 100 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) miauuuu Edytowane 2 Stycznia przez FROGX_4785 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Psychol Mrok ciemności 1 240 Opublikowano 2 Stycznia Zasłużony Psychol Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia @ piję Jacka na ławce ? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 2 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Brawo! @ sitmanek. +40 PT @ Walczi +30 PT @ BrOnSoN +20 PT @ Oro Koroner +10 PT Reszta uczestników otrzymuje po punkciku reputacji! 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 2 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi