Bubus978 0 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) Nick: Bubus978 STEAMID: 86 STEAM_0:1:216013648 0 03:29 11 0 Serwer: jailbreak Data zdarzenia: 01.01.23 Link do bana: http://ps-jailbreak.pl/amxbans/ban_list.php Opis sytuacji: grałem sobie na waszym serwerze jailbreak po tym jak grałem sobie juz ok 30 min wszedł admin na serwer i wlepił mi bana za "cheaty" których nie posiadam, nie mam chciałbym dostać ub ponieważ jest to dla mnie chora sytuacja na klipie nic takiego potężnego Jak "cheaty" nie widnieje pozdrawiam Edytowane 2 Stycznia przez Oro Koroner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryawr 36 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) Link do demka: http://800388.node28.pukawka.pl/hltv-2301011446-jail_anka_2020-1672580760-1672583100.zip Akcje: 01:00 do 01:20 01:40 do 02:00 02:15 do 02:19 02:30 do 02:40 Autostrefy, prawdopodobnie jakiś flatcheat lub coś podobnego. @ Oro Koroner jako strażnik mam bany maksymalnie 30 minut, ban został przedłużony przez admina. Edytowane 2 Stycznia przez Ryawr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 972 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Ogólnie @ Ryawr dałeś mu bana na 30 minut z powodem "cheaty". @ Mefistoo Obczaisz temat i dasz decyzję, bo tak jak Ci pisałem, nie mogę odtwarzać HLTV z waszego serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Van T 45 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Ja przedłużałem mu bana na demku widać ewidentnie że nie robi nawet stref a samo go to przyśpiesza pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 972 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia @ Mefistoo @ aDk @ TabaQ Proszę o decyzję bo nie mogę odtwarzać hltv z racji braku jakiś bałwankowych modeli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefistoo 872 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Na demku widać jak ledwo co ruszasz myszką i automatycznie wyrzuca Cię do przodu. Sprawdziło to kilka adminów naszego serwera i każdy jest takiego samego zdania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefistoo 872 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi