KOŻUCHOVSKA FLIP SIGMA 1 443 Opublikowano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 (edytowane) Kolejna nominowana osoba: @ GET_right Na zadawanie pytań macie czas do: 08.01.2023. do godz. 20:00 Pytania zadajemy poprzedzając [Q], a odpowiedzi [A]. Przykład: [Q] - Jesteś stary? [A] - Nie, młody. Edytowane 2 Stycznia 2023 przez Benedykt XIV Jan Paweł II 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrOnSoN 488 Opublikowano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 [Q] Ile masz lat? [Q] Jakie jest twoje hobby? [Q] Czego się najbardziej boisz? [Q] Najpierw płatki a potem mleko czy na odwrót? [Q] Wolisz większe domy czy mniejsze? [Q] Jakie jest twoje wymarzone auto? [Q] Blondynki czy brunetki? [Q] Wanna czy prysznic? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N12 154 Opublikowano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 [Q] Jaki ma charakter? [Q] Co ci sprawia radość w trudnych sytuacjach? [Q] Czy myślałeś, jak spędzisz nowy rok? [Q] Czesiu czy Grzesiu, a może endriu? Pozdr 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 989 Opublikowano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 [Q] Co Ci sprawia frajdę? [Q] Często przeklinasz? [Q] Co najchętniej gotujesz? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 [Q] Dlaczego taki jesteś? [Q] Jaki lubisz kolor? [Q] Jaki kolor stringów masz na sobie? [Q] 3 osoby z którymi lubisz rozmawiać na TS3. [Q] Masz jakieś fobie? [Q] Kochasz mnie? [Q] kiedy zaprosisz mnie na randkę? [Q] ulubiony cytat? [Q] Jeśli mógłbyś zwiedzić 3 miejsca na Ziemi, to które byś wybrał? [Q] Jakie masz plany na przyszłość? [Q] Co najbardziej cenisz u innych ludzi? [Q] Czym jest dla Ciebie miłość? [Q] Jaka jest Twoja ulubiona pora roku? [Q]Jaki masz telefon? [Q] Jaki jest Twój ulubiony napój? [Q] Dlaczego GET_right? [Q] Masz motto życiowe? [Q] W jakiej pozycji śpisz? [Q] Jak nazywa się Twój przyjaciel? [Q] Jaką datę zapamiętasz do końca życia i dlaczego? [Q] Jaki jest Twój ulubiony owoc? [Q] Jakiego słowa nadużywasz? [Q] Jakie jest Twoje ulubione wspomnienie z dzieciństwa? [Q] Jakie słowo denerwuje Cię najbardziej? [Q] O czym teraz najczęściej myślisz? [Q] Co we mnie lubisz najbardziej? [Q] Bardzo Cię denerwuje? [Q] Imiona Twoich dzieci? Powodzenia misio! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munio 329 Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 (edytowane) [Q] mogę złapać cię za kolano ? [Q]Czego najbardziej w życiu Ci brakuje? [Q] Jaka rzecz najbardziej we mnie lubisz? [Q] Kiedy w końcu do mnie wpadniesz? (czekam z chłopakami od 2lat) [Q]Co uważasz na temat naszej przyjaźni? [Q]Co najbardziej Cię irytuje w moim zachowaniu. [Q] Jaki jest Twój ulubiony drink? (SPRÓBUJE) Powodzonka Wariacik Edytowane 4 Stycznia 2023 przez Munio 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krowa Onna 531 Opublikowano 6 Stycznia 2023 Krowa Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 [Q] Czy to ten GET co myślę? [Q] Co myślisz o Krowach? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olka 1 048 Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Czemu nie chcesz grać ze mną w ligę Czemu nie chcesz mnie jako sekretarkę Czemu jesteś get right 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci Ride! 2 144 Opublikowano 6 Stycznia 2023 Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 [Q] Dlaczego masz na imie błażej [Q] dlaczego masz tyle lat ile masz [Q] dlaczego mieszkasz tam gdzie mieszkasz [Q] dlaczego jestes chłopcem [Q] dlaczego jestes gejem 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOŻUCHOVSKA FLIP SIGMA 1 443 Opublikowano 6 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 [Q] Jesteś osobą wierząca? [ Q] Chodzisz do spowiedzi? [ Q] Czemu nie dajesz na tacę? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 989 Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi