HeadAdmin Maniek 435 Opublikowano 1 Stycznia HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia @ Oro Koroner [Q] Ile kaw dziennie pijesz? [O] Nie pijam kawy. [Q] Jak Ci się wiedzie na owej randze? [O] Mi się podoba a, czy się sprawdzam trzeba pytać eyzej. [Q] Jak się czujesz w pracy? [O] Cieszę się że pomagam ludziom @ kajusia [Q] Jak spędzisz sylwestra? [O] Kameralnie ze znajomymi [Q] Widziałeś się już na żywo z kimś z forum? Z kim? [O] tak.z @ patryczekogf i @ RIDE! [Q] Co najbardziej denerwuje Cię w drugim człowieku? [O] Dwulicowośc [Q] Kim chciałeś zostać jak byłeś mały? [O] Strażakiem :) [Q] Masz jakieś postanowienia noworoczne? Jakie? [O] nowy rok nowy ja, a tak na serio to nie :) @ BrOnSoN [Q] Czym się interesujesz bądź jakie jest twoje hobby? [O] Wędkarstwo,motoryzacja [Q] Czego się najbardziej boisz? [O] Pająków:) [Q] Co byś zmienił w sobie, gdybyś mógł? [O] Nic,jestem idealny :) [Q] Co tak naprawdę ciebie denerwuje? [O] woda najczęściej ziemia,dwutlenek węgla taka sytuacja [Q] Co motywuje ciebie do ciężkiej pracy? [O] żeby w życiu coś osiągnąć to trzeba zapierdal...ć Kogo następnego nominujesz do Q&A? @ GET_right 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator CwaniaK 821 Opublikowano 1 Stycznia Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 24 minuty temu, Maniek napisał: [Q] Czego się najbardziej boisz? [O] Pająków:) Kupie ci na urodziny pająka 2 Omae WA yowai. Naze yowai ka? Tarinai kara... nikushimi ga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliminator 1 762 Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Dzięki Maniuś za wzięcie udziału Wszystkiego dobrego w Nowym Roku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan2131 1 646 Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Fajne odpowiedzi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrOnSoN 489 Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Super pytania i super odpowiedzi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliminator 1 762 Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi