Fatum 4 Opublikowano 31 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 Nick: nikczemny uzytkownik STEAMID: VALVE_2:0:316945983 Serwer: dd2 jakis Data zdarzenia: dzis Link do bana: http://psychobans.pl/amxbans/ban_list.php?bid=5105 Opis sytuacji: Ogólnie to kuriozalna i abstrakcyjna sytuacja. Historia: 1. Dawno temu dostaje bana na forum za rzekome rasistowskie treści 2. Dostaje bana od Hubsona na DD2, z powodu: Ban na forum = ban na naszych serwerach, dostaje AB 3. Wszyscy użytkownicy dostają UB na forum 4. Gram na DD2, po czym okazuje się, że dostaje bana na AB (XD?) Nie wiem, weźcie to ogarnijcie jakoś, bo to skończy się tym, że będę codziennie wyłapywał bana za AB przez jakieś idiotyczne i nieprzemyślane zasady. Z farszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 834 Opublikowano 31 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 3 Listopada dostałeś bana. Następnie przedłużyłem Ci go na 3 dni, bo wyzywałeś admina po banie. 5 Listopada wchodzisz sobie jak gdyby nic na AB, więc Ci dałem bana. 31 Grudnia (dziś) też sobie wszedłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 834 Opublikowano 31 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi