Skocz do zawartości

Zablokowane [ZAMKNIĘTY][Odwołanie] Nie Tak mocno

Ona mowi lubie
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

logo.png.2873991c84a2a50c51f5057c3d71da6f.png.a4d86d290e448c596839de26882aba4b.png.e95bef92d724eb9c9dbc7342427641dd.png

Nick:  Nie Tak mocno
STEAMID: 

Serwer:  DD2
Data zdarzenia:  Przed chwila
Link do bana:  http://psychobans.pl/amxbans/ban_list.php

Opis sytuacji:  Nie wiem cwaniaczek poczuł się za mocno chyba obraziłem go raz po czym pozniej mu odpyskowałem i dalej byłem cicho a na kolejnej mapie mnie zbanował za liczne obrazy? Nie wiem może tabletek nie wziął albo musiał zbanować bo mu przeszkadzałem na serwerze

@ Justyśkaa daj mi ss z serwera jak mnie upominasz bo dziś prócz tego, że fakt obraziłem cwaniaka w 1 rundzie i to było przez mikro na czacie nic nie pisałem więc gdzie mnie upominasz? daj ss jak mnie upominasz wtedy zwróce honor.

@ Cwaniak[t] jedyne co znalazłem w konsoli [Master Guardian I] [*SVIP*] *DEAD* Nie Tak mocno :  placz dalej biedaku] [Master Guardian I] [*SVIP*] Nie Tak mocno :  jakies NS sie za skrzynkami chowaja. I to jest liczna obraza czy jak?

Edytowane przez Ona mowi lubie

Pozwolę sobie napisać coś od siebie. Upominałam Cię wielokrotnie, abyś uspokoił się jak i na czacie, tak i na mikro. Wyzywasz, obrażasz, do Cwaniaka również się zesrałeś. Jesteś wulgarny, bezczelny, jak i również ordynarny, Jesteś osobą dorosłą, to ponoś konsekwencję swoich czynów, jak i słów.

• Lubie to ! 1
  • LOVE <3 2

•   Oras zmienił(a) tytuł na [Odwołanie] Nie Tak mocno

Witam, Póki co bez dowodów się wypowiem ale jeżeli będą konieczne takowe dodam.

Słuchaj odpyskować każdy może to nic złego z takiego powodu blokady byś nie dostał, powodem było to iż notorycznie i zaznaczę ci nie chodzi tu o mnie  lecz graczy, siedząc na spect słyszałem jak się odnosiłeś do ludzi głównie przez to dostałeś blokadę, gracze cię zgłaszali mówili sami, że przesadzasz wiec czemu nie miałem mieć podstawy do tego, aby cię zbanować? Słuchaj grasz, graj ale graj też z szacunkiem do innych graczy.

Cytuję - obraziłem go raz, po czym pozniej mu odpyskowałem

słuchaj  to już jest obraza admina do której sam się przyznałeś i już za samo to należy się blokada..

Ban został nadany słusznie, jeżeli chcesz więcej wytłumaczeń aby odemnie zapraszam na priv, jeżeli to tu ci nie wystarczy, popraszę jednego z opiekunów o podanie wycinków dokładnych tak abyś miał na pamiątkę.

Dodam, że jeszcze jako adminka na serwerze w obecnych sytuacjach była @ Justyśkaa  która myślę, że potwierdzi co nieco 

@ Oro Koroner  wybacz, że nie dałem od razu jeżeli pan sobie zażyczy proszę o chwilę czasu aby otrzymać dokładne wycinki, z góry przeraszam,

@   Ona mowi lubie  to jest jedno, teraz łaskawie przytocz wszystko to co mówiłeś przez micro, dobrze wiesz, że te odwołanie prawdopodobnie będzie uznane, bo nikt z nas nie nagrywał tego co mówiłeś przez micro, a sam ban pójdzie płazem dla ciebie i nic się z niego nie nauczysz a w głębi dobrze wiesz, że dostałeś go słusznie bynajmniej takie jest moje zdanie.

Pozdrawiam cieplutko!

Edytowane przez Cwaniak[t]
  • Lubie to ! 2
  • LOVE <3 2

• V.I.P
11 minut temu, Oro Koroner napisał:

Jakieś dowody?

Zawsze można sprawdzić logi 

Przez Słabiutko.,

Nie wypowiadaj się w temacie, który nie dotyczy Ciebie.

Edytowane

• Lubie to ! 1

837960127_TROLL(9).gif.fee0da42f02d4a9b44b6f31151262638.gif.95ed5f56ca0526f78a46677d594f5cd7.gif

Życie jest nudne ♤♡

:roza::roza::roza:

@ Oro Koroner odwołanie zostało wyjaśnione między mną a Panem @   Ona mowi lubie

Doszliśmy wspólną rozmową do tego iż ban został nadany słusznie, gracz jest świadom swojej winy jak i kary jaką za to poniesie.

Lecz jego czas czyli jeden dzień proszę aby został zdjęty i zmieniony na 6godzin bana zamiast 1 dnia.

Temat wyjaśniony i proszę o zamknięcie!

Pozdrawiam cieplutko!

• Dzięki ! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie