Ona mowi lubie 96 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 (edytowane) Nick: Nie Tak mocno STEAMID: Serwer: DD2 Data zdarzenia: Przed chwila Link do bana: http://psychobans.pl/amxbans/ban_list.php Opis sytuacji: Nie wiem cwaniaczek poczuł się za mocno chyba obraziłem go raz po czym pozniej mu odpyskowałem i dalej byłem cicho a na kolejnej mapie mnie zbanował za liczne obrazy? Nie wiem może tabletek nie wziął albo musiał zbanować bo mu przeszkadzałem na serwerze @ Justyśkaa daj mi ss z serwera jak mnie upominasz bo dziś prócz tego, że fakt obraziłem cwaniaka w 1 rundzie i to było przez mikro na czacie nic nie pisałem więc gdzie mnie upominasz? daj ss jak mnie upominasz wtedy zwróce honor. @ Cwaniak[t] jedyne co znalazłem w konsoli [Master Guardian I] [*SVIP*] *DEAD* Nie Tak mocno : placz dalej biedaku] [Master Guardian I] [*SVIP*] Nie Tak mocno : jakies NS sie za skrzynkami chowaja. I to jest liczna obraza czy jak? Edytowane 30 Grudnia 2022 przez Ona mowi lubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 @ Cwaniak[t] proszę o wypowiedzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyśkaa 39 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Pozwolę sobie napisać coś od siebie. Upominałam Cię wielokrotnie, abyś uspokoił się jak i na czacie, tak i na mikro. Wyzywasz, obrażasz, do Cwaniaka również się zesrałeś. Jesteś wulgarny, bezczelny, jak i również ordynarny, Jesteś osobą dorosłą, to ponoś konsekwencję swoich czynów, jak i słów. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 799 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Jakieś dowody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak[t] 254 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 (edytowane) Witam, Póki co bez dowodów się wypowiem ale jeżeli będą konieczne takowe dodam. Słuchaj odpyskować każdy może to nic złego z takiego powodu blokady byś nie dostał, powodem było to iż notorycznie i zaznaczę ci nie chodzi tu o mnie lecz graczy, siedząc na spect słyszałem jak się odnosiłeś do ludzi głównie przez to dostałeś blokadę, gracze cię zgłaszali mówili sami, że przesadzasz wiec czemu nie miałem mieć podstawy do tego, aby cię zbanować? Słuchaj grasz, graj ale graj też z szacunkiem do innych graczy. Cytuję - obraziłem go raz, po czym pozniej mu odpyskowałem słuchaj to już jest obraza admina do której sam się przyznałeś i już za samo to należy się blokada.. Ban został nadany słusznie, jeżeli chcesz więcej wytłumaczeń aby odemnie zapraszam na priv, jeżeli to tu ci nie wystarczy, popraszę jednego z opiekunów o podanie wycinków dokładnych tak abyś miał na pamiątkę. Dodam, że jeszcze jako adminka na serwerze w obecnych sytuacjach była @ Justyśkaa która myślę, że potwierdzi co nieco @ Oro Koroner wybacz, że nie dałem od razu jeżeli pan sobie zażyczy proszę o chwilę czasu aby otrzymać dokładne wycinki, z góry przeraszam, @ Ona mowi lubie to jest jedno, teraz łaskawie przytocz wszystko to co mówiłeś przez micro, dobrze wiesz, że te odwołanie prawdopodobnie będzie uznane, bo nikt z nas nie nagrywał tego co mówiłeś przez micro, a sam ban pójdzie płazem dla ciebie i nic się z niego nie nauczysz a w głębi dobrze wiesz, że dostałeś go słusznie bynajmniej takie jest moje zdanie. Pozdrawiam cieplutko! Edytowane 30 Grudnia 2022 przez Cwaniak[t] 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P Troll 899 Opublikowano 30 Grudnia 2022 V.I.P Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 11 minut temu, Oro Koroner napisał: Jakieś dowody? Zawsze można sprawdzić logi Przez Słabiutko., 30 Grudnia 2022 Nie wypowiadaj się w temacie, który nie dotyczy Ciebie. Edytowane 30 Grudnia 2022 1 Życie jest nudne ♤♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak[t] 254 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 @ Oro Koroner odwołanie zostało wyjaśnione między mną a Panem @ Ona mowi lubie Doszliśmy wspólną rozmową do tego iż ban został nadany słusznie, gracz jest świadom swojej winy jak i kary jaką za to poniesie. Lecz jego czas czyli jeden dzień proszę aby został zdjęty i zmieniony na 6godzin bana zamiast 1 dnia. Temat wyjaśniony i proszę o zamknięcie! Pozdrawiam cieplutko! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 799 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Ban zmieniony z 1 dnia na 6h. Temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 799 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi