Eliminator 1 762 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Będziesz strzelać petardami w tym roku, czy pomyślisz o zwierzętach, jaki lęk przechodzą przez to? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubus 14 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Ten rok się źle skończył dla mnie. Nie myślę o imprezowaniu a w tym strzelaniu z petard. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WILLY WONKA 448 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Haha. Pytanie, od razu nakierowuje odpowiadającego na to, żeby odpowiedz była zaprzeczająca 🙂 "bo pieski i Ukraińcy się boją". TAK będę strzelał. 1 SYR 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Monster 236 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Pytanie trochę na bakier, gdyż to jest tradycja uznawana przez wiele pokoleń , a tradycji się nie zmienia wiec ciezko odpowiedzieć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ursula von der Leyen 536 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 szutym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrOnSoN 489 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Ja z wydechu będę napierdzielać póki korba nie wyskoczy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orvvzmxx 356 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Nigdy nie strzelam i nie bede 🐩 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop azjatkalove 115 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Urlop Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Sylwestra spędzam w domu z dziewczyną, ale jak co roku muszę puścić kasę w powietrze 😂😂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spamer Psychoboxa Tytan2131 1 410 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Spamer Psychoboxa Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Będę strzelać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anusiak 771 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 szczerze mówiąc XD chujowo ułożone pytanie jak kolega wyżej napisał jakby to miało w kimś zbudzić takie uczucie " kurwa zwierzątka się boją" mój pies kurwa petardy w pysk łapał jak wyszedł na dwór i strzelał normlanie tymi laskami co strzelają w nas więc xD jak siedział w domu to sie bał huku no bo jednak sorry ale huk zwierzak słyszy głośniej więc no rozumiem nie wszystkie zwięrzęta są takie same i nie które faktycznie się boją ale nie moja brocha ja tam będę napierdalał petardami bo ten rok był tak chujowy ze wole zaszaleć i nawet się zrzygać tak pożegnać ten chujowy rok :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop sitmanek. 145 Opublikowano 31 Grudnia 2022 Urlop Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 Bardziej bym się przejmował ukranicami bo beda myslec ze na Polske napierdalają XD tak bede nadupcal! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi