Zuzia 1 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Nick: Zuzia STEAMID: STEAM_0 : 0 : 36585467 Serwer: [DD2 #2] 145.239.16.114:27015 (świąteczna mapa DD2 xmas only) Data zdarzenia: 30.12.2022 około 3:27 Link do bana: nie wiem, nie widze na forum nigdzie żadnej banlisty, ani w powodzie nie ma linku. wrzucę tutaj powód: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 6 dni , 23 godzin , 2 minut i 33 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Zuzia [AMXBans] Powod : ' SPAM SG ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.psychasiada.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 36585467 ' [AMXBans] Twoje IP : [AMXBans] =============================================== Opis sytuacji: Środek nocy, mieliśmy na serwie swoje wielogodzinne pogawędki. Zaczął się rush w kilka osób na serwie to sobie porzucałam smoke'ami w miejscach z których przybiegali żeby się na nich przyczaić bo byliśmy osłabieni. A to dlaczego automatyczny balans teamów nie zadziałał i gruba przegrywaliśmy -> to już należy kierować do administratora który sobie wedle widzimisię przenosił graczy z jednej drużyny do drugiej, a gdy któryś z nich wracał z powrotem to ich slayował w ramach ukarania za "niezgodność z jego wolą". Widząc że w takich okolicznościach zostałam zbanowana na nie poważny tydzień czasu i to bez żadnego wcześniejszego ostrzeżenia, zdecydowałam się zarejestrować na forum i opisać całą sytuację. PS: nie wiem co znaczy "link do bana" ale wiem że administrator "BRAD_DWORNIOK" mnie zbanował, po czym zapytany na non-steamie odparł że to chyba nie on >.> Zwariowałam już. Na moje wytłumaczenie wiadomo że takie coś nie jest mile widziane lecz nikt nie wyraził ani słowa z przeciwu, wręcz przeciwnie każdy się dobrze bawił :) No może oprócz tego brada, jakoś z dobrą godzinę przed 3 w nocy zaczął nam spamować tekstami na adminowskim czacie że mamy robić cele mapy >.> Chyba ktoś sobie coś ubzdurał i chciał porządzić serwerem gdy mało świadków :) aha wracając jeszcze do smoke'ów. Pomimo faktu że nie złamałam żadnych zasad dobrego smaku, to również nie złamałam żadnego regulaminu. Jedyny regulamin z jakim miałam do czynienia przy wejściu na serwer był taki: Ja rozumiem że GSG z terrorystów trochę podobne do słowa w moim banie "SG" (smoke grenade) ale bez przesady 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 799 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 (edytowane) Chyba logiczne jest, że nie można dokupować granatów. Ban na 7 dni za spamowanie sg to i tak za długo. @ BRAD_DWORNIOK Podaj czasówki z HLTV ile razy miała miejsce taka sytuacja z danej mapy. /// Miałem wolną chwilę i przeglądnąłem hltv https://megawrzuta.pl/download/b3108948492bf3313d5e92adc7f50e46.html 9:11:44 – 7x SG 10:25:34 – 16x SG 13:13:80 – 14x SG 14:26:55 – 14x SG 15:44:82 – 6x SG @ Zuzia Zmieniam bana na 2 dni jedynie dlatego, że nigdy wcześniej nie miałaś/eś bana, oraz ze względu na to, że ban na 7 dni od admina to lekka przesada. Mam nadzieję, że to Cię czegoś nauczy i więcej taka sytuacja nie będzie miała miejsca. @ Monster @ FreshOption Dodajcie do regulaminu zakaz dokupowania granatów + do taryfikatora karę (według uznania). Edytowane 30 Grudnia 2022 przez Oro Koroner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 799 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi