Junior Admin HEDOPIZGATOR 762 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Twój nick: speedruner ;^ Nick oskarżonego: @ BRAD_DWORNIOK Godzina: 3:30 - 3:50 Powód skargi: Wulgaryzmy rzucane w moją stronę, + przerzucanie "z teamu do teamu" podczas gdy byłem przy życiu i się respiłem. Dowód [ss/demo]: https://o30a.hltv.org.pl/srv72637/HLTV-2212300333-de_dust2_snow.dem.zip Wspominając na wejściu, wszedłem sobie na serwer postrzelać jak normalny cywilizowany gracz. Według admina posiadałem "Wspomagacze" dlatego postanowił przerzucać mnie między teamami, żebym nie "gral" zamiast zwyczajnie zbanować. Gdy spytałem dlaczego to robi odpisał mi: Uwaga. Cytuję: *ViP* *SPEC* BRAD_DWORNIOK : pall sie na innym servie Admin przerzucil speedruner ;^ do CT Po czym znowu zostałem przerzucony do drugiego teamu. Gdy lekko oburzony zacząłem coś gadać na mikro, stwierdził, że lekko mnie jeszcze obrazi. Nie będę podawał dokładnych czasówek, bo demko trwa zaledwie 15-20 minut. @ Monster liczę na Twoją reakcje i należyte "ukaranie" admina za nadużywanie swoich praw. Pozdrawiam serdecznie! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRAD_DWORNIOK 57 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 (edytowane) 1. Witam, nie chce tutaj jakiś aferek miedzy DD2#1 a DD2#2 2. Jakie wulgaryzmy ? :) 3. WIdać ewidentenie ze po banie na nick Zuzia ze wpadl post link --- >http://armagedon.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=4518 taki dodatek SPEC Zuzia2 : AMXBans] Pozostalo ci 6 dni , 23 godzin , 27 minut i 20 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Zuzia jakis twoj kolega dostal bana i trzeba skarge pisac ? Myslac, ze na naszym DD2 # 2 duzo Steamow lata odpalonych i nawet sie z tym nie kryja, a wczoraj z gosciem mialem dluga sytuacja, ktory po banie na Steam chcial server zniszczyc i wchodzil non stop i to nie pierwszy raz takie cos sie dzialo. Myslalem ze kolejny gość wpadl, wiec dotawal trasport z CT DO TT :) nie chcąc smiecic w bansie Ja nie mam Sobie nic do zarzucenia. To ze dwoje graczy sie ugadalo na skarge to wgl poezja... PZDR eR Edytowane 30 Grudnia 2022 przez BRAD_DWORNIOK dodatek :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin Monster 437 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Co ja mam z wami zrobić? Owszem była jedna nieprzyjemna sytuacja na serwerze z graczem który bardzo utrudniał innym i się odgrażał , byc może @ BRAD_DWORNIOK myslal ze wrócił , nie mogę winić również jego za to ze próbował coś zrobić gdyż nie mógł zbanować gracza ze zmiennym IP (VPN). Lecz gdy macie konflikt miedzy sobą wyjaśnijcie to pw lub zapraszam konferencje pw. A Ty @ PETUWERTOMARKA wystarczylo ze napisałbyś na u@ lub sayu nick i odrazu kłopot z głowy byłby, o czym tez nie pomyślałeś i nie byłoby żadnego problemu wtedy bo już wiedziałby kim jestes i kto ty. pozdrawia @ Monster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 799 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 (edytowane) Witam. Jestem osobą dociekliwą i jeśli mogę to wrzucę wam tutaj wycinki z hltv, do którego link dał @ PETUWERTOMARKA Pierwsza sprawa która mnie bardzo zastanawia to taka, dlaczego admin nie zbanował gracza Zuzia2, która wbiła na aktywnym banie na NS i grała całą mapę (oczywiście bana dodałem) *ViP* *DEAD* Zuzia2 : szczerze to chyba kogos niezle porypalo zeby bany na tydzien walic bez ostrzezenia *ViP* *DEAD* Zuzia2 : nie no musze modele ze steama wrzucic bo ten nonsteam ma jakies badziewie *ViP* *DEAD* Zuzia2 : o wlasnie hakerzy graja bez bana a mnie na tydzien zalatwiaja 11:51:20 - *ViP* *DEAD* Zuzia2 : moge ub? 13:38:00 - *ViP* *DEAD* Zuzia2 : mi dal bana na tydzien za rzucanie granatow *ViP* *DEAD* Zuzia2 : bez upomnenia 14:38:80 - *ViP* *DEAD* Zuzia2 : jak sie wkurwie to tu 500 razy przyjde na innym ip *ViP* *DEAD* Zuzia2 : wiec zachowujmy sie jak dorosli.. Druga sprawa 8:20:00 - ADMIN: transfer speedruner ;^ to CT *ViP* *DEAD* speedruner ;^ : ??? 8:37:70 - *ViP* *SPEC* BRAD_DWORNIOK : wiesz czemu 8:54:90 - *ViP* *DEAD* speedruner ;^ : no powiedz mi czemu *ViP* *DEAD* speedruner ;^ : i mam nadzieje, ze bezposrednio mi to wyjaśnisz 9:00 - *ViP* *DEAD* speedruner ;^ : czy juz mam do monstera pisac o naduzywanie wladzy? 10:20:80 - *ViP* *DEAD* speedruner ;^ : Jeśli Ci cos w mojej grze przeszkadza, to mnie zbanuj 13:08:40 - *ViP* *DEAD* speedruner ;^ : to jak brad *ViP* *DEAD* speedruner ;^ : bedzie ten ban *ViP* *DEAD* speedruner ;^ : czy jak to 13:15:45 - *ViP* *SPEC* BRAD_DWORNIOK : banicja? *ViP* *DEAD* speedruner ;^ : no 13:31:68 - *ViP* *DEAD* speedruner ;^ : bo mi slaya dajesz z teamu na team i naduzywasz swoich praw po części yjak to z Tobą jest? 13:50:00 - *ViP* *DEAD* speedruner ;^ : a mnie zabija *ViP* *DEAD* speedruner ;^ : z powodem "wiesz za co" 14:07:00 - *ViP* *SPEC* BRAD_DWORNIOK : ale chyba tak lepiej *ViP* *DEAD* speedruner ;^ : no nie 14:17:97 - *ViP* *DEAD* speedruner ;^ : wytlumacz mi swoja decyzje i srodki podjete w tym kierunku ADMIN: transfer speedruner ;^ to TERRORIST 16:22:80 – Głosowo admin BRAD_DWORNIOK -„Co ty pierdolisz kurwa kiepie jebany?” 16:34:70 – Głosowo admin BRAD_DWORNIOK – „Gówno” Chyba adminowi nie przystaje na takie zachowania? Edytowane 30 Grudnia 2022 przez Oro Koroner 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin Monster 437 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 admin otrzyma ostrzezenie drugiego juz nie bedzie gdyz zakonczy sie degradacja, z gory przepraszam za sytuacje pozdrawiam. @ Monster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin Monster 437 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi