Skocz do zawartości

Zablokowane [PRZYJĘTA][SKARGA] BRAD_DWORNIOK

HEDOPIZGATOR
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Junior Admin

Twój nick: speedruner ;^
Nick oskarżonego: @ BRAD_DWORNIOK
Godzina: 3:30 - 3:50
Powód skargi: Wulgaryzmy rzucane w moją stronę, + przerzucanie "z teamu do teamu" podczas gdy byłem przy życiu i się respiłem.
Dowód [ss/demo]: https://o30a.hltv.org.pl/srv72637/HLTV-2212300333-de_dust2_snow.dem.zip
Wspominając na wejściu, wszedłem sobie na serwer postrzelać jak normalny cywilizowany gracz. Według admina posiadałem "Wspomagacze" dlatego postanowił przerzucać mnie między teamami, żebym nie "gral" zamiast zwyczajnie zbanować.
Gdy spytałem dlaczego to robi odpisał mi: Uwaga. Cytuję:

*ViP* *SPEC* BRAD_DWORNIOK :  pall sie na innym servie
Admin przerzucil speedruner ;^ do CT
Po czym znowu zostałem przerzucony do drugiego teamu. Gdy lekko oburzony zacząłem coś gadać na mikro, stwierdził, że lekko mnie jeszcze obrazi. Nie będę podawał dokładnych czasówek, bo demko trwa zaledwie 15-20 minut.
@ Monster  liczę na Twoją reakcje i należyte "ukaranie" admina za nadużywanie swoich praw. Pozdrawiam serdecznie!

• kekw 1

zuwp42-_1_-_online-video-cutter.com_.gif.a9f999cb800e72b259f6cc1d2a9dcb2d.gif

1.  Witam, nie chce tutaj jakiś aferek miedzy DD2#1  a DD2#2

2. Jakie wulgaryzmy ?  :)

3. WIdać ewidentenie ze po banie na nick Zuzia  ze wpadl post

link --- >http://armagedon.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=4518

taki  dodatek

SPEC Zuzia2 : AMXBans] Pozostalo ci 6 dni , 23 godzin , 27 minut i 20 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Zuzia

jakis twoj kolega dostal bana i trzeba skarge pisac ?

Myslac, ze na naszym  DD2 # 2 duzo Steamow lata odpalonych i nawet sie z tym nie kryja,

a wczoraj z  gosciem mialem  dluga sytuacja, ktory po banie na Steam chcial server zniszczyc i wchodzil non stop i to nie pierwszy raz takie cos sie dzialo.

Myslalem ze kolejny gość wpadl, wiec dotawal trasport z CT DO TT   :) nie chcąc smiecic w  bansie

Ja nie mam Sobie nic do zarzucenia.

To ze dwoje graczy sie ugadalo na skarge to wgl poezja...

PZDR eR

Edytowane przez BRAD_DWORNIOK
dodatek :)
  • Lubie to ! 1

• Junior Admin
Junior Admin

Co ja mam z wami zrobić? Owszem była jedna nieprzyjemna sytuacja na serwerze z graczem który bardzo utrudniał innym i się odgrażał , byc może @ BRAD_DWORNIOK myslal ze wrócił , nie mogę winić również jego za to ze próbował coś zrobić gdyż nie mógł zbanować gracza ze zmiennym IP (VPN). Lecz gdy macie konflikt miedzy sobą wyjaśnijcie to pw lub zapraszam konferencje pw. A Ty @ PETUWERTOMARKA wystarczylo ze napisałbyś na u@ lub sayu nick i odrazu kłopot z głowy byłby, o czym tez nie pomyślałeś i nie byłoby żadnego problemu wtedy bo już wiedziałby kim jestes i kto ty.

pozdrawia

@ Monster

spacer.png

Witam. 
Jestem osobą dociekliwą i jeśli mogę to wrzucę wam tutaj wycinki z hltv, do którego link dał @ PETUWERTOMARKA

Pierwsza sprawa która mnie bardzo zastanawia to taka, dlaczego admin nie zbanował gracza Zuzia2, która wbiła na aktywnym banie na NS i grała całą mapę :KEKW: (oczywiście bana dodałem)

*ViP* *DEAD* Zuzia2 :  szczerze to chyba kogos niezle porypalo zeby bany na tydzien walic bez ostrzezenia

*ViP* *DEAD* Zuzia2 :  nie no musze modele ze steama wrzucic bo ten nonsteam ma jakies badziewie

*ViP* *DEAD* Zuzia2 :  o wlasnie hakerzy graja bez bana a mnie na tydzien zalatwiaja

11:51:20 -  *ViP* *DEAD* Zuzia2 :  moge ub?

13:38:00 - *ViP* *DEAD* Zuzia2 :  mi dal bana na tydzien za rzucanie granatow
*ViP* *DEAD* Zuzia2 :  bez upomnenia

14:38:80 - *ViP* *DEAD* Zuzia2 :  jak sie wkurwie to tu 500 razy przyjde na innym ip
*ViP* *DEAD* Zuzia2 :  wiec zachowujmy sie jak dorosli..

Druga sprawa

8:20:00 - ADMIN: transfer speedruner ;^ to CT
*ViP* *DEAD* speedruner ;^ :  ???

8:37:70 - *ViP* *SPEC* BRAD_DWORNIOK :  wiesz czemu

8:54:90 -  *ViP* *DEAD* speedruner ;^ :  no powiedz mi czemu

*ViP* *DEAD* speedruner ;^ :  i mam nadzieje, ze bezposrednio mi to wyjaśnisz

9:00 - *ViP* *DEAD* speedruner ;^ :  czy juz mam do monstera pisac o naduzywanie wladzy? :D

10:20:80 - *ViP* *DEAD* speedruner ;^ :  Jeśli Ci cos w mojej grze przeszkadza, to mnie zbanuj

13:08:40 - *ViP* *DEAD* speedruner ;^ :  to jak brad
*ViP* *DEAD* speedruner ;^ :  bedzie ten ban

*ViP* *DEAD* speedruner ;^ :  czy jak to

13:15:45 - *ViP* *SPEC* BRAD_DWORNIOK :  banicja?
*ViP* *DEAD* speedruner ;^ :  no

13:31:68 -  *ViP* *DEAD* speedruner ;^ :  bo mi slaya dajesz z teamu na team  i naduzywasz swoich praw po części  yjak to z Tobą jest?

13:50:00 - *ViP* *DEAD* speedruner ;^ :  a mnie zabija

*ViP* *DEAD* speedruner ;^ :  z powodem "wiesz za co"

14:07:00 - *ViP* *SPEC* BRAD_DWORNIOK :  ale chyba tak lepiej
*ViP* *DEAD* speedruner ;^ :  no nie

14:17:97 - *ViP* *DEAD* speedruner ;^ :  wytlumacz mi swoja decyzje i srodki podjete w tym kierunku
ADMIN: transfer speedruner ;^ to TERRORIST

16:22:80Głosowo admin BRAD_DWORNIOK  -„Co ty pierdolisz kurwa kiepie jebany?”
16:34:70Głosowo admin BRAD_DWORNIOK – „Gówno”

Chyba adminowi nie przystaje na takie zachowania?

Edytowane przez Oro Koroner
  • kekw 2
  • LOVE <3 1

• Junior Admin
Junior Admin

admin otrzyma ostrzezenie drugiego juz nie bedzie gdyz zakonczy sie degradacja, z gory przepraszam za sytuacje

pozdrawiam.

@ Monster

spacer.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie