feluus [t] 0 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 (edytowane) Nick: feluus [t] STEAMID: STEAM_0 : 1 : 198849342 Serwer: dd2 Data zdarzenia: 29.12.2022 Link do bana: http://armagedon.gameclan.pl/bany/ban_list.php Opis sytuacji: sytuacja wygląda tak że dostałem 3 raz w tym tygodniu bana za ssy i nie pokazują mi się one w folderze z grą [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : feluus [t] [AMXBans] Powod : ' Wstaw ss na PsychaSiada.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.psychasiada.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 198849342 ' Edytowane 29 Grudnia 2022 przez Oro Koroner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin hvh enjoyer 585 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Ssy powinny być w folderze. Przeszukaj dokładnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluus [t] 0 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 przeszukałem cały folder cstrike i nie mam żadnych ss, być może jest to spowodowane tym że chcąc szybko skopiować ss przypadkowo zrobiłem spójność plików na steam zamiast kliknąć ,, przeglądaj pliki lokalne ,, co teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliminator 1 762 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi