Eliminator 1 762 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Witajcie! Dzisiaj możecie wyrażać swoją opinie na temat @ Tytan2131 Pytania: 1. Czy uważasz, że @ Tytan2131 potrafi nawiązywać pozytywne kontakty z innymi użytkownikami forum? 2. Co najbardziej ci w niej imponuje? 3. Czy jest osobą godną zaufania? 4. Gdybyś mógł, na jaką rangę byś ją awansował? 5. Myślisz, że jest wzorem do naśladowania? 6. Czy myślisz, że jest bardziej obiektywna czy subiektywna? 7. Czy uważasz, że @ Tytan2131 sumiennie wykonuje swoją prace? 8. TWOJA WYPOWIEDŹ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrOnSoN 489 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 1. Oczywiście 2. Komunikatywność oraz to, że jest miłą osóbką 3. Tego nie wiem ale myślę, że tak 4. Nie mam pojęcia 5. Tak w 70% 6. Obiektywny 7. Kur**, oczywiście że tak Dziękuję pozdrawiam 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loczeks 97 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 1. Tak 2. Jego nieprzeciętny zmysł w obstawianiu kuponów. 3. Chyba tak 4. Na @ Opiekun Typerów 5. Jego aktywność na 100% 6. Obiektywny 7. Tak Pozdrawiam serdecznie, w następnym miesiącu to ja wygram typerke 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N12 151 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 1. Niech będzie że tak, podobają mi się te jego "xD" w każdym słowiu/zdaniu. 2. Pyskatość 3. Pf, trzeba być żłoporyjem aby dać tak 4. Tyy właśnie może wymienimy borka na cb mordo, tylko też bez składki mnie trzymaj. WS 5. Un? Ten starszy? Gdzieżby, może jedynie dla ziomków z ffa 6. Neutral, nie wiem zbytnio 7. Nie zauważyłem Pisalem w celach humorystyczny, niezgodności czy cos do tytana, takim był dla mnie wzorcą. Pozdro mordzia 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP Aniolek Charliego 253 Opublikowano 29 Grudnia 2022 VIP Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 (edytowane) 1. Tak. Pierwszy zaczyna rozmowę. 2. Szukanie mnie po forach xD 3. Ja nie ufam nikomu. 4. Na @ Opiekun Typerów 5. Aktywność tak 6. Nie mam zdania. Nie znam na tyle. 7. Bardzo dobry typer Dzięki i pozdrawiam Edytowane 29 Grudnia 2022 przez Aniolek Charliego 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliminator 1 762 Opublikowano 4 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi