CFGAIMHS88 3 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 (edytowane) 1. Nick :!! 2. Próbka głosu : niewiem o co chodzi xD 3. Administrator banujacy :Assassin 4. Powód bana :brak mikra 5. Opis sytuacji : 2 chłopów w CT fk to postanowiłem wbić żeby przynajmniej dawać zabawy bo nie dało się na to patrzeć wbił assassin i mnie zbanował za mikro z góry sorki 6. Data / godzina / mapa :28.12.2022 14:05-14:10 Jail_russia Edytowane 4 Stycznia przez TabaQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll 876 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Jak dla mnie to dobrze ze masz bana bo też nie miałeś mikrofonu wystarczyło wejść i na forum napisac Życie jest nudne ♤♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CFGAIMHS88 3 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Godzinę temu, Troll napisał: Jak dla mnie to dobrze ze masz bana bo też nie miałeś mikrofonu wystarczyło wejść i na forum napisac Tak, tylko że nie raz jak coś się działo jakieś fk itp. To pisałem na forum ale za nim admin to zobaczył i wbił na serwer to już dawno tych osób nie było więc no 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loniu 3 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 wbiles i robiles dzis fk jak nie bylo admina! byl Tuck ktory juz nie ma adma :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CFGAIMHS88 3 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 9 minut temu, Loniu napisał: wbiles i robiles dzis fk jak nie bylo admina! byl Tuck ktory juz nie ma adma :/ Co ty gadasz gościu można demko obejrzeć wez się zastanów nad czym piszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TabaQ 22 Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia (edytowane) Edytowane 4 Stycznia przez TabaQ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi