niemiecc_ 22 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Twój nick: niemieccDONTCRYKID Nick oskarżonego: Maupa Godzina: 18:26 26.12.2022 Powód skargi: no ponoć dostałem bana na 3h za "Kulturę", gdy gracz spytał co to za znaczek zbindowany mam, wysłałem mu swastykę, fakt że może to było niestosowne, ale bez żadnego ostrzeżenia od razu lota na 3h? według mnie lekka przeginka Dowód [ss/demo]: - [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.psychasiada.pl [AMXBans] Powod: 'Kultura' [AMXBans] Dlugosc bana: '3 godzin' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:555531801' [AMXBans] Twoje IP: '176.97.248.132' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRAD_DWORNIOK 30 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Ja Cie nie zbanowałem ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niemiecc_ 22 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 (edytowane) 8 minut temu, BRAD_DWORNIOK napisał: Ja Cie nie zbanowałem ; ) nie mam tego bana w amxxbans, a nie widziałem nikogo innego, jak jest ten ban w logach to proszę o podesłanie ____ EDIT: i przepraszam Cię za obwinienie @ BRAD_DWORNIOK :) Edytowane 26 Grudnia 2022 przez niemiecc_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRAD_DWORNIOK 30 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Teraz, niemiecc_ napisał: nie mam tego bana w amxxbans, a nie widziałem nikogo innego, jak jest ten ban w logach to proszę o podesłanie http://armagedon.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=4337 Proszę bardzo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Monster 293 Opublikowano 3 Lutego Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi