Administrator CwaniaK 636 Opublikowano 25 Grudnia 2022 Administrator Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 @ Oro Koroner [Q] Taki cwany jesteś? - Tak i jeszcze trochę bardziej [Q] Ulubione ciasto? - Francuskie [Q] Doiłeś krowę? - Krowa doiła mnie [Q] Robisz sałatki? - Cezara @ Kucharek [Q] Jak myslisz, nalezy mi sie ub? - Jasne że tak [Q] Kogo z Jailbreak najbardziej nie lubisz? - Nie mam tak że kogoś nie lubie, to jest internet xd [Q] Jakieś zwierzęta masz? - Mam suczki dwie @ Tytan2131 [Q] - Kiedy Kolejny Awans? - Jak dwie niedziele się razem zejdą [Q] - Jesteś stary? - Nie, młody [Q] - Brunetki czy blondynki? - Mądre [Q] - od kiedy zacząłeś być mefedroniarzem? - Odkąd wygrałem konkurs na miss i mister jesień [Q] - Jakie lubisz zwierzęta? - Pandy rudki i szopy [Q] - Jakie plany na sylwestra? - Spontan, ale pewnie ujarać morde jak codziennie @ Benedykt XIV Jan Paweł II [Q] Czemu pijesz menelu? - Pije by zapomnieć [Q] Jesteś osobą wierząca? - Nie [Q] Co myślisz o Olivce? - XD @ Olka [Q] Lubisz mefedron? - Jeszcze jak @ Słabiutko. ツ [Q] dlaczego jesteś niemiły? - Jestem bardzo miły [Q] co robisz na co dzień? - Pracuje i pale [Q] 3 wady? - Nie mam pojęcia [Q] 3 zalety? - Jestem super [Q] gdzie chciałbyś spędzić wymarzone wakacje? - Na Jamajce [Q] jaką szkołę skończyłeś? - Wyższą [Q] jesteś Toxic? - Czasami [Q] najładniejsze imię żeńskie? - Sandra [Q] ulubiona piosenka? - Dużo ich mam na liście, a jedną z nich jest "Eripe - Jestem chujem" [Q] motto życiowe? - "Ostatni ból jaki poczuje, będzie najprzyjemniejszym" @ blaze XDDDD @ sitmanek. [Q] Pierwszy stosunek? - Tak, chyba że chodzi o kiedy to w wieku 16 lat [Q] koks czy lsd? - LSD [Q] rekord wypitych browarów? - Liczysz ile pijesz na melanżu? [Q] Palisz? - Jeszcze jak @ N12 [Q] Czemu EgoTop? - bo nie bot [Q] Kto według cb płaczę o byle co? - @ Olka [Q] Walisz w nos od czasu do czasu? - Już nie, tylko babole pale [Q] sylwek na chacie czy w plenerze? - Plener, chyba że będzie trzeba to w chacie [Q] Odejdziesz już wreszcie? - Dokąd Kogo następnego nominujesz do Q&A? @ Maniek 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blejzu blaze 650 Opublikowano 25 Grudnia 2022 blejzu Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 10 minut temu, CwaniaK napisał: [Q] motto życiowe? - "Ostatni ból jaki poczuje, będzie najprzyjemniejszym" @ blaze XDDDD Cwaniak ty jesteś takim łbem XDDDDDDDDDDDDD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliminator 1 762 Opublikowano 25 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 No i to są odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spamer Psychoboxa Tytan2131 1 410 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Spamer Psychoboxa Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 To jest konkretnie odpowiedzi szacun mordo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharek 206 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 moze adk i polkes wysłuchają ciebie i zgodzą się że należy mi się ub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi