Furia 3 Opublikowano 25 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 Nick: Furia STEAMID: STEAM_0:0:743495457 - nowy zainwestowałem w steama więc proszę się nie czepiać Serwer: FFA 1.6 Link do bana: nie wiem bo nie ma podanego na AMX Link do ssów: https://www93.zippyshare.com/v/nCqseP62/file.html 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitmanek. 181 Opublikowano 25 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 (edytowane) Nie widzę żadnego bana na Twoj nick, ani SID. @ Oro Koroner ogarniesz? bana nie ma w bansie i uj wi co zrobic. Edytowane 25 Grudnia 2022 przez sitmanek. Przez Oras, 25 Grudnia 2022 Napisałem do Boxdela z pytaniem, czy ma możliwość sprawdzenia w ftp/itp 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furia 3 Opublikowano 25 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 (edytowane) daj mi chwile to wysle ci log z konsoli [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Furia [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na PsychaSiada.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ psychasiada.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 743495457 ' [AMXBans] Twoje IP : ' * ' [AMXBans] =============================================== Edytowane 25 Grudnia 2022 przez Furia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 989 Opublikowano 25 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 (edytowane) @ mlodyboras @ loczeks Coś jest nie tak z amxx, bo nie zapisuje banów w bansie. Sprawdzcie i dajcie znać tutaj. /// @ Furia Właściciel napisał mi, że zostałeś odbanowany. Pewne problemy zawiniły, ale już naprawione. Także powinno być już ok. W razie czego, nowy temat załóż. Edytowane 26 Grudnia 2022 przez Oro Koroner 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 989 Opublikowano 25 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi