Eliminator 1 762 Opublikowano 24 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 Mały Giovani, który jest synem szefa sycylijskiej mafii pisze list do św. Mikołaja: - "Mikołaju! Jak z pewnością wiesz, przez cały rok byłem grzeczny i sprawiłbyś mi wielką przyjemność przynosząc kolejkę elektryczną". W tym momencie koło pokoju chłopca przechodzi ojciec, więc mały Giovani zaczyna pisać list od nowa: - "Mikołaju, byłem grzeczny, więc przynieś mi dwie kolejki elektryczne". Ojciec chłopca wchodzi do środka z kilkoma mafiozami, więc Giovani zaczyna pisać list po raz trzeci: - "Mikołaju, jeśli chcesz jeszcze kiedykolwiek zobaczyć swoją matkę..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrOnSoN 489 Opublikowano 24 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 XDDDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spamer Psychoboxa Tytan2131 1 410 Opublikowano 24 Grudnia 2022 Spamer Psychoboxa Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 Dobre 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi