BrOnSoN 488 Opublikowano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 Twój nick: {BrOnSoN} Nick Oskarżonego: Abrams Powód Skargi: Powiem tak. Często oglądam live na tik toku u osób co nagrywają CS 1.6. I bardzo często widzę osobnika Abramsa, który wyzywa sieć "Psycha Siada". Z jednej strony może to jakoś wpłynąć na sieć a z drugiej strony tutaj święty a na tt psuje reputację xd Potem jak znajdę dorzucę kilka jeszcze ss'ów bo śmietnik mam na tele Dowody: 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abrams 231 Opublikowano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 (edytowane) Zagrajmy w grę, jak udowodnisz ze zrobiłem to więcej niż raz to lecę z permem, jak nie to ty lecisz. Bo szczekasz coś, że widzisz takie wyzywanko bardzo często. Edytowane 23 Grudnia 2022 przez Abrams 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrOnSoN 488 Opublikowano 23 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 Niestety nie mam więcej ss'ów.. Czuję, że trochę wyszedłem na debila chociaż chciałem dobrze🤷🏻♂️ Nie znam za bardzo Abramsa i myślałem, że powinienem to zgłosić, jak nic więcej nikt nie ma do dodania to proszę o zamknięcie tematu bo trochę głupio xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptwr 1 000 Opublikowano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 Wyrażając taką opinię na temat sieci psujesz wizerunek całokształltu. Otrzymujesz ostrzeżenie słowne, i tyczy się to każdego. Wraz z podjętą decyzją przez administracje sieci do każdej kolejnej takiej sytuacji będą podjęte inne środki. Skargę przyjmuję. 1 2 1 f7p0mh.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptwr 1 000 Opublikowano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 1 f7p0mh.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi