AntyCheat CS 1.6 sitmanek. 145 Opublikowano 22 Grudnia 2022 AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 (edytowane) Nick: sitmanek. Imię: Jakub Wiek: 19 Doświadczenie: Myślę, że mogę ocenić na całkiem dobre, Ci co mnie znają to wiedzą. Kilka zdań o sobie: Gram w cska od ogromnej ilości lat, mam doswiadczenie w ubt z poprzednich for. Interesuję mnie hazard, lubię sobie wyrzucić troszkę pieniazków przegrywając kupony. Link do konta steam, oraz SID: https://steamcommunity.com/id/sitmanek1946 / STEAM_0:0:72980847 Jaki czas dziennie jesteś wstanie poświęcić na forum: Podczas świąt troszkę mniej ale ogólnie aktywny jestem codziennie, będę starał się jak najwięcej mogę. Na ile oceniasz swoją wiedzę na temat oceniania cziterów: Oceniając w skali 1-10 to z 8,5. Nie będę tutaj wymyślał, po czasie nie pelnienia tej roli troszke spadło. Czy kiedykolwiek grałeś na jakiś czitach? Jeżeli tak to na jakich?: Bardziej bym zapytał jakich nie testowałem :P Grałem, grałem. Kontakt: steam/forum Edytowane 23 Grudnia 2022 przez sitmanek. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll 876 Opublikowano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 na tak wiek+ doświadczenie + gigakox+ 1 1 Życie jest nudne ♤♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrOnSoN 489 Opublikowano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 Na TAK +Wiek +Doświadczenie +Ogarnięty +Aktywny 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliminator 1 762 Opublikowano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 (edytowane) Ostatnio pisałeś podanie, wszyscy byli na tak, lecz było 4 ACT i podanie przez Archonka musiało zostać odrzucone. Teraz też wszyscy są na tak i ja też. Podanie przyjmuję. Witamy w zespole Zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale. Napisz do mnie na PV, podając nick, adres e-mail i hasło w celu dodania Ci konta w bansie. Tak samo napisz do @ Monster w celu dodania konta w jego bansie dd2#2. Edytowane 23 Grudnia 2022 przez Oro Koroner 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliminator 1 762 Opublikowano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi