V.I.P Troll 899 Opublikowano 18 Grudnia 2022 V.I.P Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Wzór na Propozycje: Nick: @ Troll Propozycja: Medale oraz koniec mapy Czego dotyczy propozycja: no to jestem za tym zeby dodac /medale i topke medali i Dodać nowe misje więcej zrobic reset psychotropow i skinow bo prezenty rozjebalo rynek dodać na koniec mapy na srodku najwiecej killi hedow itp prefix dac za 10k psychotropow Ewentualne wskazówki do Propozycji: Życie jest nudne ♤♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajorSuchodolski 17 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 No i gicik sam pomyślałem aby dodać propozycje Top15 medali itp zobaczymy na innych czy są za P.S Bot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 reset będzie zrobiony. misje będą dodane, prefix bedzie dodany., ( jak tabunowi w koncu bedzie sie chcialo to wgrać) XD mysle, ze jutro, pojutrze juz bedzie. WYDAJE mi się , że kille, itd są zbędnę. o Medalach jeszcze pomyślimy, na ten moment nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi