_D4RX1_ 3 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 (edytowane) Nick gracza składającego skargę: _D4RX1_ Nick gracza oskarżonego+SID (można sprawdzić wpisując "status" w konsoli) : NICK: "norbi to koks" Powód skargi: Obraza serwera, a w dalszych wiadomościach adminów. Dowód(świadkowie/Demo/Screen): 2x Screenshot Czas zdarzenia: 23:45 17.12.2022r. Ogólnie chłopek wcześniej prowadził i nie ogarniał. Wszyscy się z niego śmiali i z jego głosu więc się wkurwił potem i zaczął taką maniane pisać. Wyszedł z serwera spłakany. Myślę, że pomogłem, miłego wieczoru/dnia/nocy. Edytowane 17 Grudnia 2022 przez _D4RX1_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wołowinka^^ 508 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Dodam tylko że wywołaliście na nim presje, wszyscy go denerwowaliście, skarga nie ma sensu.. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_D4RX1_ 3 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 (edytowane) 5 minut temu, O N N A napisał: Dodam tylko że wywołaliście na nim presje, wszyscy go denerwowaliście, skarga nie ma sensu.. No, ale to nie zmienia faktu, że to nieodpowiednie zachowanie, jeśli administracja mu nic nie zrobiła. Ale spoko, rozumiem. Chociaż ja na jego miejscu bym się wybronił, a nie pozwolił po sobie jechać i obrażał adminów. Nie fajnie. A i ktoś niech powie Bermondo, że mu się na konto wjebali. Bo ktoś napierdalał wszystkich na jednym z demo. Edytowane 17 Grudnia 2022 przez _D4RX1_ Literówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prudziak 96 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 (edytowane) Nie było żadnego powodu dla bana, byłem przy tym, pzdr A i wyjmijcie kija xD prudziak Edytowane 17 Grudnia 2022 przez prudziak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_D4RX1_ 3 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 (edytowane) 2 minuty temu, prudziak napisał: Nie było żadnego powodu dla bana, byłem przy tym, pzdr A i wyjmijcie kija xD prudziak nie no luz nie mam kija w piździe ale no śmieszył mnie chłop XDDD sprawa zamknięta pozdrawiam z rodzinką Edytowane 17 Grudnia 2022 przez _D4RX1_ sprawa zamknięta :D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharek 206 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Nie wiem, oglądałem demko i go prowokowaliście a teraz piszesz skargę, weź zainwestuj w godność :) 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Mefistoo 870 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi