EliteSpartan 37 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 To tak mam na imię Miłosz. Mam skończone już 20 wiosen. Pochodzę z małej miejscowości w woj. Podlaskim. Pracuję półetatowo w jednostce wojskowej, na swoją rękę od jakiegoś czasu zacząłem robić szablony oraz wszelkie grafiki pod ips'ika oraz od czasu do czasu jeżdżę busem i rozwożę okna po bliskich terenach. Interesuję się motoryzacją oraz programowaniem. Jeśli chodzi o moją osobę to na co dzień jestem miłym i uśmiechniętym człowiekiem z dużym zapałem do wytyczonej dla mnie pracy. Mam nadzieję, że na długo tutaj zagoszczę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOŻUCHOVSKA FLIP SIGMA 1 388 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Szczęść boże Miłosz. Trzymaj pozdrowienia z Grabiny od Marysi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin blaze 767 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Cześć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefistoo 872 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Cześć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deja vu 82 Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 jakby to powiedzieć nie ugościsz nas za długo ponieważ latasz po forum i szukasz rangi jak i pisałeś podanie na j@ na csow***** jak i ma innym EH rezygnując z powodem brak czasu xD Nie pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 Bry 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patusienkaa 51 Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 Hejka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EliteSpartan 37 Opublikowano 7 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 4 godziny temu, Exit napisał: jakby to powiedzieć nie ugościsz nas za długo ponieważ latasz po forum i szukasz rangi jak i pisałeś podanie na j@ na csow***** jak i ma innym EH rezygnując z powodem brak czasu xD Nie pozdrawiam Zrezygnowałem z EH bo miałem swoje powody. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A1MSTAR1337 137 Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 Siemka 😜 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel archonek 1 482 Opublikowano 7 Czerwca 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 hej 1 ★𝐘𝐎𝐔𝐓𝐔𝐁𝐄 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋★ ★𝐆𝐑𝐔𝐏𝐀 𝐒𝐓𝐄𝐀𝐌★ . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opur 382 Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 Hej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boski Z Polski 588 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Siema 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefistoo 872 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi