Skocz do zawartości

Zablokowane [ZAMKNIĘTY][Odwołanie] ShIZe #2

ShIZe
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

logo.png.2873991c84a2a50c51f5057c3d71da6f.png.a4d86d290e448c596839de26882aba4b.png.e95bef92d724eb9c9dbc7342427641dd.png

Nick: `•Sи†Zeღ
STEAMID:  STEAM_0:1:157442789

Serwer:  145.239.16.114:27015
Data zdarzenia:  17.12.2022r. ~00:10
Link do bana:  Nie mogę znaleźć

Opis sytuacji: Gram sobie i tu nagle ban na tydzień za jakieś strefy. Nie wiem nawet o co chodzi, bo nie robiłem żadnych sgs'ów...

Edit: Przeglądając regulamin  raz jeszcze, faktycznie dostrzegłem jakąś wzmiankę na temat "stref" głupota, że za to jest ban to jedno. A drugie, to, że:

Zmiana taryfikatora regulaminu pkt. 1.3.

1.3. Całkowity zakaz gry na wspomagaczach (wh, aim, sh itd.) oraz używania/grania na GSJ, SGS, BGS, DoubleDuck itd. [Ban 3h  / Ban na zawsze]

Wymierzona kara, to troche przesada. Tydzień? Co ja adminowi kota wydymałem? No błagam. Gracz nie musi czytać regulaminu serwera, by go zaakceptować, ale admin? Powinien go znać od podszewki, a ten wymierza mi karę tydzień, gdzie pierw należy mi się ostrzeżenie wymierzone najniższą karą z trasfikatora...

Domagam się skrócenia kary oraz upomnienie admina banującego. Niech on lepiej przestudiuje regulamin, a potem niech sądzi :)

EDIT:  Ogarnąłem właśnie, że się odniosłem do sgs'ów, których nie stosowałem. Pomieszało mi się, bo to one polegają na strefach, aczkolwiek jest wzmianka o innych strefach:

2.14 Całkowity zakaz gry na wspomagaczach (wh, aim, sh itd.) oraz używania stref czy innego jakiekolwiek przyspieszenia. [Ban na zawsze

"

Wymienione obok wspomagaczy. W takim razie nie rozumiem o jakież to straszne "strefy chodzi" Ponieważ korzystam ani z wewnętrznych, ani zewnętrznych kodów.. Proszę mi rozpisać demo w takim razie.

Edytowane przez ShIZe
EDIT

•   ShIZe zmienił(a) tytuł na [Odwołanie] ShIZe #2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie