ShIZe 0 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 (edytowane) Nick: `•Sи†Zeღ STEAMID: STEAM_0:1:157442789 Serwer: 145.239.16.114:27015 Data zdarzenia: 17.12.2022r. ~00:10 Link do bana: Nie mogę znaleźć Opis sytuacji: Gram sobie i tu nagle ban na tydzień za jakieś strefy. Nie wiem nawet o co chodzi, bo nie robiłem żadnych sgs'ów... Edit: Przeglądając regulamin raz jeszcze, faktycznie dostrzegłem jakąś wzmiankę na temat "stref" głupota, że za to jest ban to jedno. A drugie, to, że: Opublikowano 20 Listopada Zmiana taryfikatora regulaminu pkt. 1.3. 1.3. Całkowity zakaz gry na wspomagaczach (wh, aim, sh itd.) oraz używania/grania na GSJ, SGS, BGS, DoubleDuck itd. [Ban 3h / Ban na zawsze] Wymierzona kara, to troche przesada. Tydzień? Co ja adminowi kota wydymałem? No błagam. Gracz nie musi czytać regulaminu serwera, by go zaakceptować, ale admin? Powinien go znać od podszewki, a ten wymierza mi karę tydzień, gdzie pierw należy mi się ostrzeżenie wymierzone najniższą karą z trasfikatora... Domagam się skrócenia kary oraz upomnienie admina banującego. Niech on lepiej przestudiuje regulamin, a potem niech sądzi :) EDIT: Ogarnąłem właśnie, że się odniosłem do sgs'ów, których nie stosowałem. Pomieszało mi się, bo to one polegają na strefach, aczkolwiek jest wzmianka o innych strefach: " Opublikowano 9 Października 2.14 Całkowity zakaz gry na wspomagaczach (wh, aim, sh itd.) oraz używania stref czy innego jakiekolwiek przyspieszenia. [Ban na zawsze " Wymienione obok wspomagaczy. W takim razie nie rozumiem o jakież to straszne "strefy chodzi" Ponieważ korzystam ani z wewnętrznych, ani zewnętrznych kodów.. Proszę mi rozpisać demo w takim razie. Edytowane 17 Grudnia 2022 przez ShIZe EDIT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 989 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 12/11/2022 dostałeś bana - zmniejszyłem Ci karę, bo robiłeś to pierwszy raz http://armagedon.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=2165 Teraz ponownie to robisz. Zmieniam bana do 3 dni. Następnym razem będzie ban 7 dni i perm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 989 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi