kosunio 74 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 (edytowane) Nick[z serwera]: kosunio STEAM ID: STEAM_0:0:513412485 Wiek: 17 Znajomość AMXX [1-10]: 6/10 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/kosunio/51.83.214.206:27015/ Dlaczego Ty: Miałem już rangi administracyjne na serwerach tej sieci. Umiem dobrze rozpoznawać cheaterów. Zachowuję się z kulturą, umiem wykonywać polecenia rang wyższych. Będę na randze tak długo jak tylko będę mógł. Mam dosyć sporo wolnego czasu, więc chciałbym się przyczyniać do rozwoju serwera jak i sieci. Ponadto ostatnio dosyć mało adminów jest na serwerze, a gracze często łamią regulaminy. Stale gram od 2 tygodni. Sądzę, że większość osób zdążyła mnie poznać. Myślę, że każda para rąk się przyda. Czy miałeś już kiedyś admina na DD2?: tak, miałem Jak dobrze umiesz rozpoznawać Cheaterów?: Myślę, że bardzo dobrze. Sam kilka lat temu się tym bawiłem i wiem na jakiej zasadzie to działa. Co wniesiesz na Serwer jako Administrator DD2?: Miłą atmosferę, grę zgodną z regulaminem, tak aby każdemu grało się przyjemnie. Kontakt: MESS/STEAM/TS3/DISCORD ONNA wytlumacz mi na jakich innych sieciach składam podania? Kiedy i gdzie składałem podanie "gdzie popadnie"? Jak już piszesz coś takiego to poprzyj to jakimiś dowodami, bo dla mnie są to totalne bzdury. Masz admina na serwerze a tutaj strasznie kłamiesz na mój temat, a mi się to co najmniej nie podoba. Admin na serwerze powinien być wiarygodny, prawdomówny, a ty chcesz chyba samą siebie okłamać. Edytowane 16 Grudnia 2022 przez kosunio 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas061 79 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Na TAK: + GT + Steam + Kultura + Często go widzę + Nie sprawia problemów + AMXX Brać póki ma dużo czasu 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliminator 1 762 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 + Wiek spoko + Steam + Kultura +GT + Konto na forum od czerwca + posty Jestem za daniem szansy 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
midn_ight 10 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 na tak dobry zawodnik mily jest dobry mikrofon pozdrawiam. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wołowinka^^ 508 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 (edytowane) po długiej rozmowie z @ kosunio jestem za tym by dać mu szanse +/- amx + gt + mimo błędów spoko gość Edytowane 17 Grudnia 2022 przez O N N A edycja po rozmowie z kosunio 1 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
molin 11 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Jestem na TAK +STEAM +GT +Doświadczenie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop sitmanek. 145 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Urlop Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 w sumie na tak +gt +doswiadczenie +nie sprawia problemow na serwerze i zglasza. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharek 206 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Jestem na TAK +wiek +amxx +gt +ten człowiek to kot 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsVeR 206 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Jestem na TAK +WIEK +AMXX +GT +DOŚW 2 1 Kontakt: Steam: Społeczność Steam :: AsVeR (steamcommunity.com) Discord: AsVeR#9055 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spamer Psychoboxa Tytan2131 1 410 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Spamer Psychoboxa Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Jestem na TAK +wiek +amxx +gt +chęci +żangażowanie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak[t] 33 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 + Wiek może być + Amxx + GT + Coś tam go niby widać na serwerze Mylisz się tylko co do tego iż mówisz, że mało adminów siedzi na serwerze tu jesteś moim skromnym zdaniem w błędzie. Tak to chyba jakieś okres próbny może być, lecz pozostanę neutralny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Słabiutko. 855 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Zgłoś się do mnie na PV. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Słabiutko. 855 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi