kosunio 74 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 (edytowane) Nick[z serwera]: kosunio STEAM ID: STEAM_0:0:513412485 Wiek: 17 Znajomość AMXX [1-10]: 6/10 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/kosunio/51.83.214.206:27015/ Dlaczego Ty: Miałem już rangi administracyjne na serwerach tej sieci. Umiem dobrze rozpoznawać cheaterów. Zachowuję się z kulturą, umiem wykonywać polecenia rang wyższych. Będę na randze tak długo jak tylko będę mógł. Mam dosyć sporo wolnego czasu, więc chciałbym się przyczyniać do rozwoju serwera jak i sieci. Ponadto ostatnio dosyć mało adminów jest na serwerze, a gracze często łamią regulaminy. Stale gram od 2 tygodni. Sądzę, że większość osób zdążyła mnie poznać. Myślę, że każda para rąk się przyda. Czy miałeś już kiedyś admina na DD2?: tak, miałem Jak dobrze umiesz rozpoznawać Cheaterów?: Myślę, że bardzo dobrze. Sam kilka lat temu się tym bawiłem i wiem na jakiej zasadzie to działa. Co wniesiesz na Serwer jako Administrator DD2?: Miłą atmosferę, grę zgodną z regulaminem, tak aby każdemu grało się przyjemnie. Kontakt: MESS/STEAM/TS3/DISCORD ONNA wytlumacz mi na jakich innych sieciach składam podania? Kiedy i gdzie składałem podanie "gdzie popadnie"? Jak już piszesz coś takiego to poprzyj to jakimiś dowodami, bo dla mnie są to totalne bzdury. Masz admina na serwerze a tutaj strasznie kłamiesz na mój temat, a mi się to co najmniej nie podoba. Admin na serwerze powinien być wiarygodny, prawdomówny, a ty chcesz chyba samą siebie okłamać. Edytowane 16 Grudnia 2022 przez kosunio 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ʙᴀƦᴛᴀꜱ061 178 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Na TAK: + GT + Steam + Kultura + Często go widzę + Nie sprawia problemów + AMXX Brać póki ma dużo czasu 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 800 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 + Wiek spoko + Steam + Kultura +GT + Konto na forum od czerwca + posty Jestem za daniem szansy 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
midn_ight 10 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 na tak dobry zawodnik mily jest dobry mikrofon pozdrawiam. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łaciiata 516 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 (edytowane) po długiej rozmowie z @ kosunio jestem za tym by dać mu szanse +/- amx + gt + mimo błędów spoko gość Edytowane 17 Grudnia 2022 przez O N N A edycja po rozmowie z kosunio 1 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
molin 11 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Jestem na TAK +STEAM +GT +Doświadczenie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitmanek. 169 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 w sumie na tak +gt +doswiadczenie +nie sprawia problemow na serwerze i zglasza. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharek 241 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Jestem na TAK +wiek +amxx +gt +ten człowiek to kot 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsVeR 206 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Jestem na TAK +WIEK +AMXX +GT +DOŚW 2 1 Kontakt: Steam: Społeczność Steam :: AsVeR (steamcommunity.com) Discord: AsVeR#9055 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan2131 1 803 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Jestem na TAK +wiek +amxx +gt +chęci +żangażowanie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak[t] 254 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 + Wiek może być + Amxx + GT + Coś tam go niby widać na serwerze Mylisz się tylko co do tego iż mówisz, że mało adminów siedzi na serwerze tu jesteś moim skromnym zdaniem w błędzie. Tak to chyba jakieś okres próbny może być, lecz pozostanę neutralny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Zgłoś się do mnie na PV. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi