BrOnSoN 489 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Nick[z serwera]: {BrOnSoN} STEAM ID: STEAM_0:0636015542 0 00:11 38 0 Wiek: 21 Znajomość AMXX [1-10]: 9/10 Link do GT:https://www.gametracker.com/player/%7BBrOnSoN%7D/51.83.214.206:27015/ Dlaczego Ty: Jak to dobrze ująć, przyszedłem do was z sieci gdzie zamknęli wszystkie serwery cs 1.6. Do tego czasu adminowałem tam na jednym z serwerów dobre kilka miesięcy. Nie było na mnie żadnych skarg ani uwag. Umiem wykonywać tą rolę i dobrze się na niej znam. Wasza sieć odrazu mi wpadła w oko po tamtej. Wygląd forum, miła atmosfera oraz super administracja to jest to czego szukałem. GT do zamknięcia podania o wiele się podniesie znając życie. Do tej pory tutaj nie było na mnie żadnych skarg ani uwag, gracze mnie lubią i nikt nie jest źle do mnie nastawiony:) Mam nadzieję, że zostanę odebrany pozytywnie Czy miałeś już kiedyś admina na DD2?: Oczywiście :) Jak dobrze umiesz rozpoznawać Cheaterów?: Według mnie takie mocne 9 na 10 Co wniesiesz na Serwer jako Administrator DD2?: Hmmm. Wniosę na pewno porządek na serwerze, chociaż jego jest i tak pod dostatkiem. Czasami wpadają mi do głowy świetne propozycje, którymi dzielę się ze wszystkimi:) Czekam na wasze opinie co do mojej osoby :) Kontakt: Steam/GG/Facebook Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ʙᴀƦᴛᴀꜱ061 178 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Na TAK +/- GT + Doświadczenie + Kultura + Amxx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ona mowi lubie 96 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Aktualnie na Nie + Wiek + Steam + Nie sprawiasz problemów Ale dużym minusem jest, że grasz od 4 dni dopiero daj się poznać adminom oraz graczom i złóż podanie za tydzień wtedy będę na Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak[t] 254 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 + Wiek + Steam + Problemów na serwerze z tobą nie ma Ogólnie wszystko fajnie, lecz końcowo stanowcze nie, pograj dobry tydzień dwa daj się poznać jakoś na serwerze, no bo grając od 3-4 dni i pisanie podania to trochę słabe jest. Wróć za dwa tygodnie z podaniem jak posiedzisz troszkę u nas. Stanowcze Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P Troll 899 Opublikowano 23 Grudnia 2022 V.I.P Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 Na tak Wiek + Amx+ Ogarnia+ Aktywny+ 1 Życie jest nudne ♤♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 Zapraszam na TS3 na test. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi