Skocz do zawartości

Zablokowane [PODANIE PRZYJĘTE][ZAMKNIĘTY]Podanie na Admina - Nick {BrOnSoN}

BrOnSoN
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

logo.png

Nick[z serwera]: {BrOnSoN}

STEAM ID: STEAM_0:0636015542 0 00:11 38 0

Znajomość AMXX [1-10]: 9/10

Link do GT:https://www.gametracker.com/player/%7BBrOnSoN%7D/51.83.214.206:27015/

Dlaczego Ty: Jak to dobrze ująć, przyszedłem do was z sieci gdzie zamknęli wszystkie serwery cs 1.6. Do tego czasu adminowałem tam na jednym z serwerów dobre kilka miesięcy. Nie było na mnie żadnych skarg ani uwag. Umiem wykonywać tą rolę i dobrze się na niej znam. Wasza sieć odrazu mi wpadła w oko po tamtej. Wygląd forum, miła atmosfera oraz super administracja to jest to czego szukałem. GT do zamknięcia podania o wiele się podniesie znając życie. Do tej pory tutaj nie było na mnie żadnych skarg ani uwag, gracze mnie lubią i nikt nie jest źle do mnie nastawiony:) Mam nadzieję, że zostanę odebrany pozytywnie :peepoLove:

Czy miałeś już kiedyś admina na DD2?: Oczywiście :)

Jak dobrze umiesz rozpoznawać Cheaterów?: Według mnie takie mocne 9 na 10

Co wniesiesz na Serwer jako Administrator DD2?: Hmmm. Wniosę na pewno porządek na serwerze, chociaż jego jest i tak pod dostatkiem. Czasami wpadają mi do głowy świetne propozycje, którymi dzielę się ze wszystkimi:) 

Czekam na wasze opinie co do mojej osoby :)

Kontakt: Steam/GG/Facebook

20230107_120845.gif

Aktualnie na Nie

+ Wiek

+ Steam

+ Nie sprawiasz problemów

Ale dużym minusem jest, że grasz od 4 dni dopiero daj się poznać adminom oraz graczom i złóż podanie za tydzień wtedy będę na Tak

• Dzięki ! 1

+ Wiek

+ Steam

+ Problemów na serwerze z tobą nie ma

Ogólnie wszystko fajnie, lecz końcowo stanowcze nie, pograj dobry tydzień dwa daj się poznać jakoś na serwerze, no bo grając od 3-4 dni i pisanie podania to trochę słabe jest. Wróć za dwa tygodnie z podaniem jak posiedzisz troszkę u nas.

Stanowcze Nie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie