AntyCheat CS 1.6 ETN 412 Opublikowano 15 Grudnia 2022 AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 (edytowane) Nick: UNKNOWN Eldorado Wiek:Mam 19 lat Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie]:Nie posiadam admina na żadnej innej sieci. Doświadczenie z amx [1-10]:Moje doswiadczenie oceniam w granicy 8/10. Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/player/UNKNOWN Eldorado/145.239.16.114:27015/ Link do steam (z grą cs 1.6):https://steamcommunity.com/id/unknownEldorado/ Sprawny mikrofon [Tak/Nie]:Oczywiscie i często uzywany! Składka [Tak/Nie]:Teraz nie, ale w przyszłym roku tak! Dlaczego Ty?:Ponieważ mam dużo wolnego czasu i duże doświadczenie. Byłem wiele razy Adminem na różnych serwerach. Mam wyrozumiałość do nowych ludzi, więc zawsze komuś pomogę lub wytłumaczę, a także jestem bez konfliktowy. Kontakt:Forum/Discord/Serwer/Steam/Facebook i wiele wiecej :) Zapoznałeś się dokładnie z wymaganiami, regulaminem administratora serwera i spełniasz je w 100%? [Tak/Nie]:Przeczytalem regulamin i zapoznałem sie z wymaganiami administratora. Edytowane 16 Grudnia 2022 przez unknown_eldorado 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livio 14 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 (edytowane) jestem na tak ogarnia, kultura, znany na serwerze, mikro ma odzywa sie, spedza po pare godzinek na serwie, nie wdaje sie w zbedne dyskusje a to najwazniejsze. pozdrawiam. Edytowane 16 Grudnia 2022 przez Livio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N12 153 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Elduś, elduś, elduś... jestem na tak! +Wiek +GT/Akty Widuje cię często na serwie + Steam +Bezkonfliktowy - skladka Powodzenia patus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan2131 1 984 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Jestem NA TAK +Wiek +steam +doświadczenie +gt -składka +chęci +pomoc Powodzenia życzę pozdrawiam Tytan2131 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korbol95 90 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Wrócimy do tematu po Nowym Roku w celu ogarnięcia składki. Pozdrawiam 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korbol95 90 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi