kajusia 1 862 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 KARTOTEKA - @ piję Jacka na ławce Imię: Kacper Nick: piję jacka na ławce Wiek: w styczniu 19 Wzrost: 180 Kolor oczu i włosów: oczy brązowe ,włosy ciemny brąz Ranga: admin dd2 Województwo: skąd najlepszy bimber? oczywiście że z PODLASIA Szkoła: technikum Kierunek/Rozszerzenia: technik żywienia i usług gastronomicznych Osobowość: Protagonista Zainteresowania: Mtb stunt/motoryzacja/diagnostyka samochodowa/blacharka Wymień swoje 3 negatywne cechy: chamski jestem często /dużo myślę/mało czasu poświęcam znajomym i rodzinie Wymień swoje 3 pozytywne cechy: kontaktowy/nie obrażam się /nie szukam spiny Ostatnia czytana przez ciebie książka: oj nie pamiętam ULUBIEŃCE: Ulubiony kolor: czarny/niebieski Ulubiony zapach: jakiś fajny liquid Ulubione perfumy: hugo boss just different Ulubione kwiaty: tulipanyyyy Ulubiona rasa psa/kota: pitbull/owczarek belgijski Ulubiona piosenka: Kizo _discopolo Ulubione danie: Kurczak z ryżem i warzywami na masunie Ulubiona marka samochodów: Audi Ulubiony alkohol: Jack daniel`s /nick zobowiązuje Ulubiona gra: cełes jeden sześć Ulubiony kraj: Hiszpania SZCZĘŚLIWA TRZYNASTKA: 1. Czego nigdy nie wybaczyłbyś ukochanej osobie? zdrady 2. Jaka piosenka sprawia, że płaczesz? tkm - ostatni buziak 3. Na co wydajesz najwięcej pieniędzy? alkohol, fajki, ubrania 4. Gdzie widzisz siebie za 5 lat? W maladze 5. Czy kiedykolwiek złamałeś komuś serce? nie 6. Co sprawia Ci przykrość? widok biedy 7. Masz obsesje na jakimś punkcie? raczej nie 8. Opisz jak wyglądałaby idealna randka według ciebie? ja +ona +malaga+dobre jedzonko+zachód słońca= idealne randewu 9. Co cię najbardziej odpycha w płci przeciwnej? ciężko powiedzieć ale chyba zachowanie jak typowa "karyna" 10. Co na tą chwilę najbardziej Cię uszczęśliwia? rodzina/przyjaciele/alkohol /paltoooo 11. Ile lat grasz już w Csa? jakieś 7/8 lat będzie 12. Co cenisz w życiu najbardziej? zdrowie/szacunek /miłość/rodzina i przyjaciele 13. Jaki jest twój ulubiony cytat? "kiedyś nie miałem ,teraz mam " Z kim z forum...? Stworzyłbyś paczkę na lata? @ Tytan2131 @ Słabiutko. ツ @ archonek @ patryczekogf @ Maniek @ SPECNAZ. Zatańczyłbyś belgijkę? @ Słabiutko. ツ Zaprosiłbyś na studniówkę? @ kajusia Poćwiczyłbyś na siłowni? @ archonek @ Maniek @ patryczekogf Poleciałbyś w melanż? @ archonek @ patryczekogf //kiedy na jacka ? Popełniłbyś przestępstwo? @ Słabiutko. ツ Chętnie poszedłbyś na zakupy? @ kajusia Zostawiłbyś dziecko na wieczór? @ Słabiutko. ツ Wystartowałbyś w turnieju? @ archonek @ patryczekogf Jest ci ciężko się dogadać? @ Huntaaru ~PODSUMOWANIE~ @ piję Jacka na ławce to bardzo ciekawa osoba, nie sądzicie? kajusia 2 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 989 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 No i teraz już wszystko jasne 😁 A o mnie nie wspomniałeś 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Tańczyć nie będziemy, ale przestępstwo to z czystą przyjemnością 😂 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan2131 2 021 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Niezle dziękuję za nominacje szacun pozdrawiam 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
archonek 1 503 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 ❤️🔥 1 1 1 ★𝐘𝐎𝐔𝐓𝐔𝐁𝐄 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋★ ★𝐆𝐑𝐔𝐏𝐀 𝐒𝐓𝐄𝐀𝐌★ . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsVeR 206 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Nie no fajna kartoteka 2 1 Kontakt: Steam: Społeczność Steam :: AsVeR (steamcommunity.com) Discord: AsVeR#9055 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 989 Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi