Troll 876 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Wzór na Błąd: Nick: @ Troll Treść błędu: Prezenty po killu oraz vip sklepsms Czego dotyczy błąd: Jak wypad mi prezent wypadł mi svip którego mi nie dodało Oraz jak ludzie chcą kupić vipa to piszę błędna wiadomość czy cos takiego @ BoxdeL @ archonek Ewentualne wskazówki na Błąd: Życie jest nudne ♤♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrOnSoN 489 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 2 godziny temu, Troll napisał: Wzór na Błąd: Nick: @ Troll Treść błędu: Prezenty po killu oraz vip sklepsms Czego dotyczy błąd: Jak wypad mi prezent wypadł mi svip którego mi nie dodało Oraz jak ludzie chcą kupić vipa to piszę błędna wiadomość czy cos takiego @ BoxdeL @ archonek Ewentualne wskazówki na Błąd: Podpinam się. Svip jest na jedną mapę czy jak? W sensie ja mam wykupionego ale nie przedłuża mi a już 3 svipy znalazłem. 3k psychotropów z prezentu wyleciało to dodało a svipa niet 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anusiak 782 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Spokojnie spokojnie co do SVIPA mam same logi bo nie wiedizałem jeszcze jaki system obrać na dodawanie svipów by nie bugowało się z sklepsms svip'a także nic nie stracicie jeśli chodzi o SVIPY a co do kupna przez SMS jest juz naprawione :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Słabiutko. 855 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi