Eliminator 1 762 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Pewna aktorka opowiada koleżance o niedawnym obiedzie ze znanym reżyserem: - Pokazał mi scenariusz. Wiesz, główna rola jakby dla mnie stworzona. Potem poszliśmy do niego, żeby omówić zamysł filmu. I w trakcie rozmowy ten bydlak mówi mi, że widzi mnie w roli pokojówki, która na ekranie nie mówi ani słowa! - No i co? - pyta koleżanka. - No wiesz, roześmiałam mu się prosto w jajca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spamer Psychoboxa Tytan2131 1 410 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Spamer Psychoboxa Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Dobre 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N12 151 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Eghm, jeśli zniżyła się do jego poziomu jajec to spoko, nawet ujdzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliminator 1 762 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi