DzwonniK 48 Opublikowano 14 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 Nick[z serwera]:Ewelinka` STEAM ID:STEAM_0:0:418879560 Wiek:21 Znajomość AMXX [1-10]:6 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Ewelinka`/51.83.214.206:27015/ Dlaczego Ty: Byłem adminem juz na poprzedniej sieci, nawet po rozpadzie staralem sie pomóć wrócić niestety, zycie przywatne przytoczylo i mialem przerwe jednak teraz moge na dobre wrócić. Rozpoznanie cheaterow nie stanowi dla mnie duzego problemu, JEstem rowznie osoba ktora wniesie pozytywna atmosfere na serwerze Czy miałeś już kiedyś admina na DD2?: tak, admin dd2, ff2 czy cod, wiec znajomosc jakas jest Jak dobrze umiesz rozpoznawać Cheaterów?: Dosyc dobrze, rozpisanie dema bo banie nie stanowi dla mnie problemu Co wniesiesz na Serwer jako Administrator DD2?: Doświadczenie i czas pilnowania serwera, nie robmy z serwera klasztoru, bez przeklinania bo to przesada, JEdnak trzeba to dobrze wyczuc, zdaje mi sie ze znam juz czesc graczy wiec bede wstanie rozpoznac momenty w ktorych gracze wyzywaja sie na powaaznie, a kiedy jest to wyzywanie sie "znajomych" Kontakt: Dc, ts3, steam Pisze za powoleniem @ RIDE! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łaciiata 516 Opublikowano 14 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 (edytowane) Jestem na TAK! + przyda się więcej adminów +/- gt do poprawienia + amx ps. @ RIDE! to simp XD Edytowane 14 Grudnia 2022 przez O N N A mała pomyłka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci RIDE! 2 008 Opublikowano 14 Grudnia 2022 Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 był u mnie adminem na poprzedniej sieci i nie bylo z nim zadnych problemów jestem na tak +amx +doświadczenie + steam - gt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ʙᴀƦᴛᴀꜱ061 180 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 (edytowane) Co nie napisze, to i tak będzie przyjęty. - GT + Doś + Steam Edytowane 15 Grudnia 2022 przez Bartas061 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ona mowi lubie 96 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Nie jestem przekonany co do podania Na Nie + Steam - Nie widuję Ciebie na serwerze co zresztą pokazuje GT raz zagrasz 3h w dzień póżniej Ciebie nie ma 2 dni bądź zagrasz 20 minut - Nie znam cię 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 972 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 + Wiek + Steam +Był adminem - Przez 30 dni, 6 razy on-line - Ostatnio upominany za brak kultury - Widziałem Cię 2 razy To już 2 osoba która nie ma dobrego GT, a zapewne zostanie przyjęta. Niedługo gracze z 1 dniem on-line będą pisać podania, patrząc że przyjmują. W moim przekonaniu, powinieneś pograć tydzień dłużej aby dać się poznać i dopiero złożyć podanie. Nie mam nic do Ciebie, ale jestem na NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Na ten moment odrzucam. Posiedź troszkę dłużej z nami a nóż - za 7 dni spróbuj :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi