Troll 876 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Nick[z serwera]: Troll STEAM ID: STEAM_0:0:712976870 1 04:39 41 0 Wiek:18 Znajomość AMXX [1-10]: 9 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/TROLL/51.83.214.206:27015/ Dlaczego Ty: Jestem już trochę na sieci i na serwie staram się być często tu i tu. Oraz chciałbym pilnować porządku na serwerze myślę że jeszcze jedna para rąk się przyda Czy miałeś już kiedyś admina na DD2?: Tak miałem Jak dobrze umiesz rozpoznawać Cheaterów?: Staram się przykładać do tego i sprawdzam go dlugo aż do skutku :> Co wniesiesz na Serwer jako Administrator DD2?: zabawe i super atmosferę Kontakt: Forrum,steam, Pozdrawiam 1 1 2 1 Życie jest nudne ♤♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel RIDE! 1 574 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 wiek + steam+ doświadczenie+ Miales admina i straciles za swoje decyzje naganne. jestem na tak, ale nie zepsuj tego tym razem. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryawr 35 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Na Tak +Wiek +Steam +Czituje +Aktywny, zawsze odpisuje chyba ze nabija godziny na afku to wtedy nie odpisuje +Ciezko pracuje +Udziela sie +Pomocny +Taki mikołaj tylko bez jednego oka +Dazy za marzeniami +Wie co robi, umie lapac cziterów +Umie podejść do sytuacji jak należy +Nie stwarza problemów +Coś tam umie strzelać, ale jeszcze daleka droga przed nim +Ma dużo czasu na gry +Ostatnio tylko gra i gra, NoLife. Z rangą jeszcze bardziej się przyłoży do aktywności +Umie sprawdzać za pomocą WarGoda/AnyDeska +Pomaga z depresją +Dobry z niego psycholog, rozwiązuje problemy, nie denerwuje się, nie wybucha złością jak niektórzy +Zna wszystkie skany,tricki,bugi na duscie oraz mape na pamiec (ostatnio grywa z zamknietymi oczyma) +Nie slucha muzyki podczas grania, przez co wie o czym ludzie rozmawiaja i reaguje gdy sie wyzywaja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anusiak 762 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Coś tam wczoraj i dziś grywałeś zgłaszasz odpaly i bugi jestem na tak :) 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benedykt XIV Jan Paweł II 923 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 najlepszy kandydat na admina: + Kox + Gra na czitach + Steam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ona mowi lubie 96 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 (edytowane) Na Nie - Nie widzę abyś jakoś szczególnie udzielał sie na serwerze - Tak naprawdę grasz dłużej od 4 dni + Steam Edytowane 13 Grudnia 2022 przez Ona mowi lubie 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StaryGracz 9 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Jestem również na nie, to tylko 4 dni twojego grania. A myślę, że wyżej to kumple. +steam - Potrafisz też dobrze, się spłakać na chacie. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas061 79 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Również na NIE. - nie widziałem Cię na serwerze - GT https://zapodaj.net/cf50c393aae49.png.html + steam 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Typerów Mistrz Yoda 899 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Opiekun Typerów Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Na nie - Latasz na kolorki - Szybkie rezygnacje - Aktywność Robisz się niczym @ Superfk 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosunio 74 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 (edytowane) w sumie to jestem neutralny: -gt +amx, doświadczenie -tak jak napisał kolega wyżej, potrafisz się czasami spłakać na chacie, co adminowi nie wypada +steam Edytowane 13 Grudnia 2022 przez kosunio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliminator 1 762 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 (edytowane) Patrząc na całokształt, to jedyne jakie plusy mogę dać to: + Wiek +Steam + Miałeś kiedyś admina Minusy: - 4 dni pod rząd przez 30 dni - Ciągłe rezygnacje - Ciągłe pisanie podań gdzie się da - Nowi gracze/admini nie znają Cię Pograj tydzień/dwa tygodnie, daj się poznać innym. Jeśli wtedy twoje GT będzie na plus, będę na TAK, lecz aktualnie jestem na NIE Edytowane 13 Grudnia 2022 przez Oro Koroner 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak[t] 28 Opublikowano 14 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 Zdecydowane Nie; - widziałem cię jakoś dzień dwa dni temu na serwerze i tyle, - zauważyłem, że umiesz dać się poznać na serwerze nie koniecznie z dobrej strony, + jako plus tylko steam jak dla mnie, oraz wiek Jeżeli starasz się o posadę posiedz na serwerze pograj daj się poznać wszystkim a nie pisać podania na co się da tak jak koledzy up napisali! Stanowcze NIE z mojej strony. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Słabiutko. 842 Opublikowano 14 Grudnia 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 Przyjmuję na okres próbny, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Słabiutko. 842 Opublikowano 14 Grudnia 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi