kroks. 22 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Nick: kroks. Wiek:23,w lutym 24. Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie]: Nie. Doświadczenie z amx [1-10]: Hmm.. 8/10 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/kroks./145.239.16.114:27015/ Link do steam (z grą cs 1.6): https://steamcommunity.com/profiles/76561199429100925/ Sprawny mikrofon [Tak/Nie]: Tak. Składka [Tak/Nie]: Tak. Dlaczego Ty?: Bo spełniam wymagania ? hehe. Chcę dołączyć do grona Adminów i poprawić jakość gry , która i tak jest na wysokim poziomie ale od przybytku głowa nie boli Myślę ,że na początek tyle wystarczy. Pozdrawiam wszystkich Kontakt: Steam/PW na forum,czasami jakiś discord. Zapoznałeś się dokładnie z wymaganiami, regulaminem administratora serwera i spełniasz je w 100%? [Tak/Nie]:Tak ,zapoznałem się z regulaminem i spełniam wymagania w 100% . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spamer Psychoboxa Tytan2131 1 410 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Spamer Psychoboxa Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Jestem na Tak +Wiek +chęci +zangażowanie +aktywny +steam -gt +amx +doświadczenie Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorotka lat 6 16 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Na Nie. GT słabe Plusem jest steam Mało Cię widać na serwie. Moim zdaniem adminów na dd2 jest wystarczająco. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N12 153 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 No chłopczyku, jeśli faktycznie masz 23 lata to sam powinieneś wiedzieć, że nie zaczynamy zdania od "bo", tak na przyszłość Ogólnie na nie +/- wiek - Podanie napisane na takie "odwal się", byleby coś tam w nim było - GT/Akty, moze i coś tam grasz, ale widzialem cię jedynie raz i to chyba nawet dziś - Rekrutacja raczej zbędna z powodu ilości adminów, nie zależnie jaki będzie dzień aktualna ekipa adminów jest o każdej porze. A kto wie, może i cię przygarną jeszcze z fartem mordo, powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livio 14 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 na nie godzin malo i nie kojnarze z serwa w ogole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korbol95 57 Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 @ N12 ma 23 a ty 16 i piszesz chłopczyku. No to tak. Ostatnie 5dni oprócz wczorajszego chyba to nie grałeś. Stażu 2 tygodnie masz. Godzin kilkanaście jest, ale do 30 troszkę brakuje. Narazie adminów nie jest na tyle dużo by cały czas ktoś grał więc na okres 2 tygodniu akceptuje podanie. Jeśli wszystko będzie okej i poprawa GT (dobijesz kilka h) to przedłużamy. Napisz do mnie PW i będziemy działać dalej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korbol95 57 Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Monster 243 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi