Korbol95 57 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Po 1 Usunąć modele św Mikołaja dla adminów, ponieważ mamy być troszkę jak szpiedzy, a jednak jesteśmy widoczni Po 2 Dzień i noc, żeby grać zimową nie tylko jak jest dzień Po 3 Usunąć bugi, bo ciężko grać, a jeśli powodują je kulki śnieżne to chociaż je Po 4 Czapki włączyć a jak ktoś chcę niech wyłaczy sam, bo nikt ich nie używa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N12 153 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 1. Czy ja wiem, nikt nie zwraca uwagi na to, ale nie po to zostały dodane żeby je od razu wywalić z powodu widoczności, ja jak rachunek nie patrze czy mnie widać 2. Byleby nie byla z mgłą bo znow będą płakać kilku graczy ze zabić nie mogą przez mgłe , ale jestem za 3. Tutaj nwm, raczej nie przez kulki, może problem tkwi gdzie indziej. 4. Wsm fakt, większość ludzi nie korzysta z czapek, bo nawet chyba nie wiedzą, że coś takiego istnieje tyle wsm, to jest tylko moja opinia na temat twych propo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livio 14 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 1 zgadzam sie z toba korbol jestem za 2 tez jestem za 3 bugow nie spotkalem, oprocz jednego na mapie tej z choinkami na srodku wpada sie w txt i nie mozna wyjść wiec jak dla mnie to mapa out 4 czapki nie przeszkadzaja a wrecz przeciwnie pomagaja jak ktoś sie kitra i wystaje kawalek kapelusza :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Monster 243 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 W dniu 9.12.2022 o 14:27, Korbol95 napisał: Po 1 Usunąć modele św Mikołaja dla adminów, ponieważ mamy być troszkę jak szpiedzy, a jednak jesteśmy widoczni Po 2 Dzień i noc, żeby grać zimową nie tylko jak jest dzień Po 3 Usunąć bugi, bo ciężko grać, a jeśli powodują je kulki śnieżne to chociaż je Po 4 Czapki włączyć a jak ktoś chcę niech wyłaczy sam, bo nikt ich nie używa 1 . modele zostaly wgrane tylko na okres swiat i potem zostana calkowicie usuniete. 2. zostalo dodane. 3. zalatwione. 4. dodane wystarczy poinformowac graczy ze mozna uzyc czapek za pomoca komendy /czapki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korbol95 57 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi