Łaciiata 516 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 (edytowane) Łapcie moje odpowiedzi misiaczki @ ZwYruŚ von Kasztan [Q] - Czemu krowa robi muuuuu? [A] Bo nie Beeee [Q] - Co pije krowa? [A] wode [Q] - Jakie to uczucie kiedy krowa na Ciebie biegnie? [A] Najlepsze pokazać? [Q] - Czemu akurat krowa a nie coś innego? [A] Czemu miało by być coś innego? Co ci się @krowa nie podoba? @ Troll [Q] Lubisz mnie? [A] Tak, ale czasami przesadzasz z wyzwiskami do innych [Q] Czemu jesteś taka słaba? [A] słaba to jest twoja głowa [Q] Krowa muuu? [A] Nie owca meee @ Oro Koroner [Q] Co najczęściej jesz? [A] uwielbiam dania makaronowe no i burgerek z przepyszną wołowinką [Q] Co najczęściej oglądasz? [A] youtube oraz tureckie seriale [Q] Zdobyłaś kiedyś jakiś medal? [A] w szkole kilka^^ @ Tomek1998 [Q]Dlaczego akurat krowa a nie inne zwierze? [A] Inni lubią koty inni psy, a ja Krowy, są fajne i dają dużo mleka, a dzięki mleku z prosto cyca możesz zrobić dużo rzeczy które są przepyszne [Q]Jakie to uczucie piznąć komuś z kopytka(Ja jeszcze nie poczułem kopytka na czole :D) [A] Uczucie jest zajebiste, zapraszam na kopytko [Q]Dlaczego nie chcesz wchodzić do CT na JailBreak'u [A] wole w tt, ale wkurwiają mnie te dzieci jokera gdy wejde na serwer zaczynają mnie zaczepiać admini maja to w dupie dlatego tak mało tam gram @ RIDE! [Q] Czy lubisz jeść wołowine? [A] Uwielbam, bym mogła tylko ją jeść [Q] Kto ma najlepszą klate na sieci? [A] ciężko ocenic widząc tylko twoja hhaa [Q] Kogo najbardziej lubisz i dlaczego tą osobą jestem ja? [A] Wszyscy jesteście fajni, a najbardziej lubie moją ekipe ze snapa [Q] jak Ci się podoba posada admina na dd2? [A] Jak to posada admina [Q] Jest jest twój ulubiony kolor? [A] Czarny-biały-szary XDD [Q] co lubisz pić? wode mineralna, a jeśli chodzi o alkohol to tylko łyski [Q] ile ważysz? haha 200kg, żart oczywiście, aktualnie 64kg @ Słabiutko. ツ [P] jak Ci się pracuje ze mną? [A] Super^^ [P] Zamierzasz zawładnąć wlasciciela od hubsona? 🤣 [A] A kto powiedział że już nim nie byłam? hahaahahaha, nie nie chce^^ [P] czemu tak szybko się denerwujesz? [A] to dla beki słowa typu "chcesz kopa" "chcecie w łeb" ''nie gram w tą pojebana gre'' [P] dlaczego akurat awp? [A] hahaha, bo wystarczy jeden strzał [P] miejsce do którego chciałabyś pojechać? [A] Malediwy [P] masz plany na przyszłość? [A] mam ale musze uzbierać jeszcze troche kasiory^^ [P] czym się zajmujesz? [A] pracuje w sklepie w niemczech, polecam idzie dużo zarobić^^ [P] dlaczego krowa? [A] bo nie kot ani pies @ WILLY WONKA [Q] Co sprawia Ci największą przyjemność w życiu? [A] dzień wolny od pracy^^ [Q] Twój ulubiony kolor? [A] Czarno-biało-szary [Q] Wymień swoje 3 wady - jestem za bardzo szczera, czasem bym mogła zamknąć tego ryja XD - Lenki, panicznie boje się owadów, a najbardziej pająków - mam za dobre serce są osoby które to wykorzystały w moim życiu [Q] Wymień swoje 3 zalety - jestem zajebista - lubie jeść burgerki - Kocham krowy [Q] Czego się obawiasz w życiu ? [A] śmierci [Q] Ulubiona potrawa, którą możesz jeść codziennie ? [A] BURGER [Q] Co byś zmieniała w sobie ? [A] naiwność i litowanie się nad nimi Nominuje @ zielony Pozdrawiam @ Krowa Edytowane 8 Grudnia 2022 przez O N N A 2 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 834 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Fajne. Dzięki za wzięcie udziału 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 834 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi