Eliminator 1 762 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Podziel się swoją opinią na temat: Koszmary 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardocheusz 117 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 (edytowane) Już nie wiem ile razy w ciągu kilku ostatnich lat śnił mi się sen, że widzę zbliżające sie tornado. Nie uciekam, obserwuję żywioł z przerażeniem ale z i z podziwem mocy, jaką ma natura. Po czym nigdy wiatr mnie nie dośięga zawsze jakoś przechodzi obok. Co to może oznaczać? wiecie ? Mi kumpel powiedział że to sen proroczy że zostane rozdeptany przez wielką dżdżownice. xDDD Edytowane 8 Grudnia 2022 przez Mardocheusz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spamer Psychoboxa Tytan2131 1 410 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Spamer Psychoboxa Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 miałem koszmar że yasuo trafił we mnie hasajo i jeb i umarłem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N12 149 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Nwm do czego to zaliczyć, ale za każdym razem śni mi się scena w którym zginął mój pies. Każdy mój dzień zaczynam wspominając "Misiu, nie zapomnę o tobie nigdy" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator CwaniaK 627 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Znacie to uczucie spadania, które jest w stanie wybudzić nas ze snu? Skąd nasz mózg zna to uczucie i potrafi je odtworzyć w naszym snie, jeśli nigdy wcześniej w ten sposób nie spadaliśmy? zjarany jestem ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benedykt XIV Jan Paweł II 929 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi