StaryGracz 9 Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Minimum 16 lat + Posiadanie konta Steam * + Posiadanie konta na forum minimum tydzień + Posiadanie minimum 30 Postów na forum +/- ( Z czasem, nie ma co robić zbędnych postów ) staż na serwerze minimum miesiąc + Znajomość AMXX minimum 3/10 [Tabelka niżej] * + Posiadanie minimum 10h na serwerze * + Posiadanie dobrych relacji między Graczami * + Posiadanie dobrej opinii wśród Graczy * + Nick[z serwera]: jpz. STEAM ID: STEAM_0:0:525529666 Wiek: 22 Znajomość AMXX [1-10]: Link do GT: jpz.\ Liquid Dlaczego Ty: Hmm, sądzę, że jestem odpowiednią osobą, na to stanowisko, chciałbym utrzymać porządek oraz kulturę na serwerze. Jestem przyjaźnie nastawiony do graczy, zawszę staram się pomóc najlepiej jak potrafię. Czy miałeś już kiedyś admina na DD2?: Tak Jak dobrze umiesz rozpoznawać Cheaterów?: Myślę, że odpowiednio, by ich zwalczyć Co wniesiesz na Serwer jako Administrator DD2?: Porządek, kulturę, dobrą atmosferę. Kontakt: FB/DC/TELEFON/STEAM/FORUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piję Jacka na ławce 87 Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 na nie -stażu na serwerze minimum miesiąc a z twojego gt wynika ze grasz 7 dni Xd +steam -mało cię kojarzę -znajomość amx wypełnij daj sie poznać pograj trochę wiecej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walczi 33 Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Na nie +Steam -GT (na serwerze od tygodnia) -Nie podałeś znajomości AMX -Kultura nie zawsze byla na poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak[t] 254 Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 + Steam - Nie podałeś znajomości amx ( uzupełnij ) - Zauważyłem, że z kulturą na serwerze jest mały problem - Ja osobiście na serwerze mało razy cię widziałem - GT dość słabe widząc ile grasz Na nie, popraw aktywność oraz kulturę, daj poznać się na serwerze z dobrej strony i wtedy napisz podanie ponownie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ona mowi lubie 96 Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Na Nie + Steam - Ile znasz tego AMXX? - Słabo z kulturą u Ciebie - Grasz tak naprawde od tygodnia z czego 3 dni nie było cię wcale na serwerze - Pograj więcej daj sie poznać graczom oraz adminom oraz popraw kulture i spróbuj za jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyśkaa 39 Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Jestem na nie. +steam -amx (nie ma odpowiedzi konkretnej) -Kultury nie posiadasz, z czego raz byłam sama w ogniu krytyki. -widuję Cię dosyć rzadko na serwerze, a jak już jesteś to z kulturą jest cienko - proponuję zacząć grać więcej, z szacunkiem i kulturą osobistą, ponieważ takie cechy są bardzo istotne w byciu adminem. Dochodzę do wniosku, że banowałbyś każdego kto Ci się nie spodoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StaryGracz 9 Opublikowano 7 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Amxx, znam na tyle, ze pisze własne pluginy, i wspieram technicznie jedne z topowych sieci :) Przez KasiaSmerfik, 9 Grudnia 2022 Nie wypowiadamy się we własnym podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwel bity Onna 531 Opublikowano 7 Grudnia 2022 cwel bity Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 DUŻE NIE! Chłopie sam już nie wiesz gdzie podanie składać? będąc adminem akceptujesz regulamin forum! wgl go nie znasz, widać.. - wgl cię nie znam - wypowiadanie się w podaniu - słabe GT - zmieniasz nick - amx nie znane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptwr 1 031 Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Jestem na nie : -Prawie wcale Cie nie widać, -Często starasz sie prowokować. -3 powód zamieszczam niżej, nie potrzebujemy admina który nie do końca gra czysto. Pozdrwaiam :) Raczej wątpie, że potrzebni Nam są admini którzy nie do końca grają czysto pozdrwaiam 1 2 f7p0mh.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaSmerfik 1 374 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Myślę, że wypowiedzi graczy wystarcza. Odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaSmerfik 1 374 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi