Oras 1 972 Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 (edytowane) Nick: Oro Koroner Propozycja: Wgranie 2 map. Czego dotyczy propozycja: Granie na zmianę zwykłego dusta i zimowego. Ewentualne wskazówki do Propozycji: Dałem temat na serwerze i gracze są za wprowadzeniem grania zwykłego i śnieżneśnieżnego dusta na zmianę. Edytowane 6 Grudnia 2022 przez Oro Koroner 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiecu 6 Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Dokładnie lepiej by sie grało. Duzo ludzi marudzi ze caly czas jest dd2snow. Przydalo by sie jeszcze usunąć choinki bo duzo graczy kampi za nimi gdzie ledwie ich idzie zobaczyc. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitmanek. 169 Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 PRZY OKAZJI PROSZE ZMIEŃCIE TEGO XMASA chociaz na jakas inna BO JEST PEŁNO TEKSTUR W KTORE MOZNA WEJSC I NIE WIDAC OPPONENTA. a co do dwoch map to na pewno urozmaicenie, jestem za. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ʙᴀƦᴛᴀꜱ061 180 Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 (edytowane) Jestem za, żeby dodać zwykłego dusta, a na snow usunąć parę choinek, bo jest ich za dużo i tak samo te prezenty koło choinek, bo nie da się przez nie przebiegać 🙂 @egit : a i te granaty zamienić na Śnieżki jakby można prosić 😁 Edytowane 6 Grudnia 2022 przez Bartas061 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 14 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi