Fabian 6 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Nick[z serwera]: Fabian STEAM ID: VALVE_2:0:243451574 - Aktualnie jest to NONSTEAM - (STEAMGUARD) zmieniłem numer telefonu i nie mam jak odebrać kodu z sms'a czekam na odpowiedź STEAM Wiek: 20 Znajomość AMXX [1-10]: 9/10 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Fabian %3B)/51.83.214.206:27015/ - Teraz gram na nicku bez "minki" Dlaczego Ty: Myślę że jestem odpowiedzialnym człowiekiem i mógłbym wspomóc pilnować porządku na serwerze. Czy miałeś już kiedyś admina na DD2?: Tak 8 miesięcy a nawet i ponad (+własna sieć) - wracam po 4/5 miesiącach przerwy Jak dobrze umiesz rozpoznawać Cheaterów?: No nie oszukujmy się każdy który gra w tą grę KILKA DOBRYCH LAT rozpozna zwykłego gracza od kogoś kto leci na wspomagaczach także na pewno jestem w stanie rozpoznać taką oto osobę. Co wniesiesz na Serwer jako Administrator DD2?: Aktualnie zrezygnowałem z pracy i mogę pozwolić sobie na dłuższe spędzanie czasu w grze na serwerze, a za tym idzie z mojej strony utrzymanie porządku. Kontakt: Drugie konto steam, forum no i wiadomo media społecznościowe czyt messenger. Pozdrawiam i do usłyszenia :) 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 989 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 (edytowane) - Ciągłe zmiany nicku - tak się nie dasz poznać ludziom - Rejestracja na forum w czwartek - 2 posty - GT słabe - Brak steam +/- Kultura + Wiek Jestem na NIE Edytowane 5 Grudnia 2022 przez Oro Koroner 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwel bity Onna 531 Opublikowano 5 Grudnia 2022 cwel bity Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Jestem na nie - nie potrafisz się zachować - nie masz steam - jesteś nowy - GT 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5Be 8 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Jestem na nie. - Brak Steam. - Zupełnie gościa nie kojarzę. Pograj na Steam, daj się poznać to może zmienię zdanie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitmanek. 181 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 na nie -nie kojarze Cie - steam mimo wszystko - jak wyzej pisza, ze nie potrafisz sie zachowac, to tym bardziej slabo + wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaSmerfik 1 374 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Na ten moment odrzucam. -brak kultury - brak steam Daj się poznać wszystkim zachowuj kulturę na serwerze, STEAM obowiązkowy i zapraszam za 7 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaSmerfik 1 374 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi