Walczi 33 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Nick[z serwera]: Walczi STEAM ID: STEAM_0:1:539506451 Wiek: 20 Znajomość AMXX [1-10]: 3/4 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Walczi/51.83.214.206:27015/ Dlaczego Ty: Jestem dosyć aktywnym graczem, dużo osób na pewno mnie kojarzy z serwera i chciałbym spróbować a przy okazji czegoś się nauczyć Czy miałeś już kiedyś admina na DD2?: Nie Jak dobrze umiesz rozpoznawać Cheaterów?: Wydaje mi się że dosyć dobrze Co wniesiesz na Serwer jako Administrator DD2?: Porządek i spokój dla innych graczy oraz kulturę Kontakt: Steam, FB, Forum, 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 989 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 + Patrząc na GT z 30 dni, to każdego dnia aktywny co jest dużym plusem + Wiek + Steam + Kultura - Słabo napisane podanie Byłbym za daniem szansy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munio 329 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 +wiek +steam +aktywność +Kultura +/- amx ale zawsze znajdzie się ktoś kto pomoże Jestem za okresem próbnym :p 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5Be 8 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Jestem jak najbardziej na tak. +Chłop ogarnięty w grze. +Zgłasza celnie cheaterów. +Pełna kulturka w trakcie gry. +/- amxa najszybciej nauczy się jak go będzie mógł odpalić + Ostatnio nawet myślałem o nim, że mógłby mieć Admina. Jestem za okresem próbnym. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitmanek. 181 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 okres probny +aktywny +wiek +steam +kultura +/-amxx ale wszystko do nauczenia, podstawy Ci wystarcza do pelnienia funkcji admina. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piję Jacka na ławce 87 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Okres próbny +GT +Wiek +Steam +Zgłasza na u@ +/- ale ogarniesz ktoś ci pomoże - kiepskie podanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak[t] 254 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 +GT +wiek +steam + widać go na serwerze - szkoda, że nie przyłożyłeś się do napisania podania - amx lipka no ale zawsze ktoś z nas ci coś tam pomoże i doradzi, kto pyta nie błądzi Okres próbny dać i zobaczyć co z tego będzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Przyjmuję na okres próbny. Przeszkolenie z AMXX załatwiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi