Skocz do zawartości

Zablokowane [ZAMKNIĘTY]Wywiad z Hasbulla (Petuwer)

Oras
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wywiad z @ Hasbulla Magomedov
(Petuwer to marka)

wywiad-ruchomy-obrazek-0054.jpg

Witam was Serdecznie w moim pierwszym wywiadzie na tej sieci.
Dawno tego nie robiłem, więc proszę o wyrozumiałość.

psycha_yellowgreen.png
[Pytający] Oro Koroner
[Odpowiadający] Hasbulla

Witam Cię bardzo serdecznie. Jest mi miło, że znalazłeś wolny czas i zgodziłeś się na wywiad. Jesteś ciekawą osobą, więc zapewne użytkownicy dowiedzą się coś o Tobie. Może na sam początek powiedz jak masz na imię, ile masz lat i skąd pochodzisz.

Witam serdecznie! Również dziękuje za chwile poświęconą mojej osobie! Już zabierajmy się do pracy!
Mam na imię Bartek, mam 23 lata i jestem z Wielkopolskiego, reszta informacji poufna.
19-wielkopolska-na-weekend.jpg

Eleganckie imię. Kiedyś myślałem że jesteś starszy, bo głoś masz na osobę po 30 roku życia.
No to powiedz mi, co najbardziej podoba Ci się w Twoim mieście?

Jak najbardziej w moim mieście podoba mi się alkoholizm i narkomania :KEKW:

Widzę że o swoim mieście mówisz w samych superlatywach. W każdym mieście dzieją się różne cyrki. Teraz powiedz mi pewną rzecz -jesteś singlem, czy masz swoją drugą połówkę?

To są rzeczy ściśle tajne. Nie mogę udzielić informacji na ten temat, ale fakt posiadam kogoś.

Jesteś bardzo tajemniczy. Ciekaw jestem czy jesteś taki na co dzień, czy tylko tak pod wywiad. Ogólnie wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia?
 Ja osobiście nie wierzę, ale czy inni wierzą… kto wie :)

No tak, tutaj się zgodzę. Każdy może wierzyć w różne przekonania. Powiedz mi i naszym czytelnikom, skąd wziął się nick Petuwer to marka?

Kiedyś grając mixy mialem forme mutant, wyzywali mnie od spalonego śmiecia, peta, no to taki przypadł do gustu. "Petuwer  to marka, nie podoba się to narka":D i zostało do dzisiaj.

Dalej jest u Ciebie forma w cs 1.6, bo grając z Tobą to zauważyłem. Czy CS 1.6 jest twoją ulubioną grą?
 W sumie nie, cs 1.6 nie jest moją ulubioną grą. Jestem wielkim fanem gier survivalowych chociaż strzelanki też uwielbiam! + Gierki MMORPG również.
2020-03-28_123518.jpg
Ja to bym mógł grać w samochodówki, strzelanki i fife.  Ile godzin dziennie spędzasz przed telewizorem/komputerem?

Na to pytanie nie jestem w stanie odpowiedzieć, bo to różny czas.

Zgadzam się z Tobą. Nie zawsze znajdziemy czas lub chęć oglądania czegoś w telewizji. Ostatnio lecą same powtórki, więc szkoda czasu na oglądanie co leciało X razy. Jaka jest Twoja ulubiona strona internetowa i stacja telewizyjna?
Oczywiście że Psychasiada, chyba że mówimy o radio Maryja.. ;D
315674665_143082925146025_76899296076562
Gdy pierwszy raz zarejestrowałem się na forum, to od razu zauważyłem ogromne zainteresowanie w każdym dziale na forum i to jest fajne. Każdy tutaj wypełnia dobrze swoją rolę, co ma duży plus na funkcjonowanie forum. Hmm, powiedz mi taką rzecz - masz swojego ulubionego wokalistę?
Jestem wielkim fanem Słonia, S.P Chady oraz Eripe oraz Gibbsa !

Czasami oglądasz pewnie jakieś filmy/seriale. Jaki jest Twój ulubiony film/serial?
Z filmu to Chłopaczki z sąsiedztwa, polecam każdemu, a serial to My name, oraz Top Boy + Pokemony.

Jak myślisz masz wrogów?
Każdy z Nas posiada wrogów.... Jeden mniej, drugi więcej. Ja mam ich pełno :KEKW:

image.png.7868aaa253b179fb7b690012a5a5d98a.png
Co dla Ciebie ma większą 'wartość' rzeczy materialne, czy rodzina? Dlaczego?
Rodziny się nie wybiera, dlatego w tej sytuacji rzeczy materialne nie mają znaczenia. Rodzina jest wszystkim co ma człowiek ;)

Jeżeli już wspomniałeś słowo „rodzina” – Gdzie zawsze wołałeś spędzać wakacje? Były to  góry, czy morze?
Zawsze wolałem widok wody niż gór, chętniej jeździłem nad morze.

No to tutaj możemy sobie przybić piąteczkę. Chodzenie po górach trzeba polubić, a nie każdy to lub. Jakie wakacje najbardziej przypadły Ci do gustu? Pamiętasz?

Kiedyś za dzieciaka zdarzyło mi się odwiedzić Anglie, chociaż nie powiem, że wakacje w Belgii też były fajne. Okolice Antwerpen to coś pięknego ;)
beste-reistijd-antwerpen-belgie-2400x135

Piękne miejsce. Robi bardzo ogromne wrażenie. Przejdżmy do pytań odnośnie jedzenia. Jaką kuchnię najbardziej preferujesz?
Preferuje kuchnie polską, zawsze mi do gustu podpadała.

Polska najsmaczniejsza wiadomo. Jaki owoc jest twoim ulubionym?
Banany.

Lubisz zwierzęta? Masz jakieś swoje ulubione?
Jestem zwolennikiem zwierząt egzotycznych jak i zwierząt dzikich żyjących w odległych krajach. Nie jestem w stanie określić swojego ulubionego zwierzęcia.

Jakie są Twoje marzenia? A może jakieś się spełniły?
Osoba podążająca w stronę marzeń ma większa szanse, że się spełnią. Kiedyś za dzieciaka chciałem mieć psa, zdarzyło się, że dostałem pod choinkę owczarka kaukaskiego. Marzenia się po to, żeby je spełniać. Pamiętajcie o tym widzowie!

Będziemy pamiętać Bartek! Jak myślisz, co twoim zdaniem na forum wnosi twoja osoba?
W sumie na to pytanie nie jestem w stanie odpowiedzieć, to już pytanie do użytkowników forum, czy jestem przydatny czy nie.

Według mnie robisz bardzo zajebistą robotę. Cały czas jesteś zaangażowany i to mi się podoba. Masz swoją ulubioną książkę?
10 ksiązka z 30 tonami "Jak zrozumieć kobietę" Nigdy jej nie zrozumiem :KEKW:

Lubisz robić zakupy, chodzić po tym całych galeriach? W jakim sklepie najczęściej je robisz?
 Zazwyczaj jeśli robię zakupy, robię je online, nie mam potrzeby latania po galeriach po 2-3 godziny, żeby znaleźć jakąkolwiek rzecz do ubioru :KEKW:

Lubisz uprawiać sport?
Tak, lubię. Troszkę trenuję, lecz niestety problemy ze zdrowiem dają się we znaki.
sport-zestaw-sportowc%C3%B3w-r%C3%B3%C5%
Aktywność fizyczna jest bardzo ważna. Jakie domowe obowiązki lubisz wykonywać, a jakich nie znosisz?
Kuchnia to mój drugi dom, zawsze lubię tam siedzieć ;D

Też uwielbiam gotować. Jaka kuchnia jest twoją ulubioną?

Preferuje kuchnie polską, zawsze mi do gustu podpadała.

Gdybyś mógł zadać tylko jedno pytanie jak ono, by brzmiało?
Czy warto było szaleć tak? 

Czy chciałbyś kogoś pozdrowić na koniec wywiadu?
Dziękuje za udzielenie wywiadu, i za poświęcony czas. Pozdrawiam serdecznie i przesyłam buziaczki całej sieci PsychaSiada.pl!!! :peepoLove:

psycha_yellowgreen.png

Edytowane przez Oro Koroner
  • Lubie to ! 2
  • LOVE <3 5

•   Oras zmienił(a) tytuł na Wywiad z Hasbulla (Petuwer)

Fajny wywiadzik jak na pierwszy raz, aczkolwiek Bartuś jest osobą którą czasami trzeba ciągnąć za język :D 

++ :peepoLove:

• kekw 1
  • LOVE <3 1

645c85f4d6f0063aae167de0.png.f4a7a398aafa1cad5e9ee651e7efea2d.png

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie