CwaniaK 1 330 Opublikowano 3 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Rodzaj Grafiki: Sygnatura gif Tematyka ( obowiązkowa ! ) : Itachi Uchiha Amaterasu Napisy: CwaniaK Moderator Kolorystyka: Czerwony + Czarny Wymiary: Forumowe Spełniasz wymagania [TAK/NIE ]: Tak Ps. mogę ci podesłać gifa na którym dodałbyś tylko Czerwony napis + czarny ogień amaterasu na napisie (animacje ognia oczywiście) @ TheBoom Tak jak napisałeś, ten gif jako tło, + dodać napis „CwaniaK Moderator” ciemno czerwonym kolorem + czarny ogień na napisie (ogień animowany). Jeśli trzeba to gifa też dostosować do dozwolonego rozmiaru. /// Chodzi o ten czarny płomień Przez TheBoom, 3 Grudnia 2022 Tego gifa co dodałeś na być jako tło i dodać na to tylko napis cwaniak i moderator, tak? Bo chyba nie do końca jestem pewien :3 Przez TheBoom, 3 Grudnia 2022 Ps. Możesz wysłać na priv lub wstawić tutaj to o czym pisałeś w poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBoom 91 Opublikowano 3 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Nie mogłem wyszukać takiego ognia jakiego chciałeś - próbowałem sam taki zrobić ale nie wygladalo to dobrze XD moze cos takiego? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CwaniaK 1 330 Opublikowano 3 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Giiit, dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBoom 91 Opublikowano 3 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi